推薦 旭川居食屋 2018-01-20已經第4次返去食 次次試新野都唔錯 整力推薦赤貝刺身 十分鮮甜 另外 帆立貝壽司都好鮮甜 。服務又不錯 價錢都平民化 不太貴 人流都好多 。仲有啲海鮮窩都好正 手打烏冬好彈牙。我一定會成日返去食👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享推薦 旭川居食屋 https://s.openrice.com/QrLT0aYuj00检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生5抵食用餐途径堂食人均消费$160 (晚餐)
不錯 The Place 2017-11-24雖然野食好少選擇 但水準很好 生蠔超大隻 成晚係咁補無停過 和牛粒煎到岩岩好 好好食 鵝肝都唔錯 不過細塊啲會更好 甜品水準都好好 有75折 真係好抵食👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享不錯 The Place https://s.openrice.com/QrLT0YPCi00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食推介美食甜品刺身生蠔養生燉湯用餐途径堂食
不值得一試 翠榮雞煲火鍋 2017-10-15我在open rice睇到食評話呢到雞煲出名食雞煲 所以特地一試 但我試左佢胡椒肚豬雞煲之後 我諗我唔會再返去食 個湯無味 雞無肉 豬肚個味好「蘇」佢地唔會有醬汁俾你的 要你主動要求佢先會整俾你 最基本既辣椒豉油都無係到 有啲奇怪…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享不值得一試 翠榮雞煲火鍋 https://s.openrice.com/QrLT072Ki00检举 张贴 评分--味道3环境2服务2卫生--抵食用餐途径堂食
好食 Cali-Mex Taqueria 2017-10-14終於有機會試墨西哥taco啦.今次我揀左雞栗米脆片 個taco好清新, 雞肉好好食下次想試下雜豆 值得一試🌮🌮另外仲叫左個栗米片 佢有二個醬既 二個醬都好特別好好食讚…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好食 Cali-Mex Taqueria https://s.openrice.com/QrLT08Xui00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
好有氣氛 OPPA韓國燒肉店 2017-10-05我第二次去食 今次帶埋父母去試下 佢環境氣氛好好 佢有3部大電視係到播韓文歌 好有feel.服務一流 有一位店員會留意到你唔識燒 佢主動去幫你教你燒👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻佢啲豬西冷同豬腩肉同牛肉都好好食 豬腩肉睇落好似好少得2塊 但2個人食已經好夠 因為食得多會有啲濟.重括黎講係好食 都一定會再返去食👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好有氣氛 OPPA韓國燒肉店 https://s.openrice.com/QrLT0HWWi00检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食推介美食五花腩前菜什錦牛肉用餐途径堂食
唔錯 為食仔海鮮火鍋專門店 2017-10-05食左胡椒豬肚雞煲 個湯都幾辣下 怕辣既朋友就唔好揀呢個 個湯豬肚都幾好 係雞比較少同瘦 不過比一般出面食到既胡椒豬肚雞好食 值得一試👍🏻另外佢有個卜卜蜆煲 有分辣同唔辣 我見人地食好多蜆 下次會試下…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享唔錯 為食仔海鮮火鍋專門店 https://s.openrice.com/QrLT05mWi00检举 张贴 评分--味道2环境3服务3卫生--抵食用餐途径堂食