叫咗少冰都有半杯冰 料杯杯 2025-05-05買咗一杯無糖少冰嘅蜜桃冰茶,拎嘅時候已經發現有半杯冰🥲咁就盛惠三十八大元飲完都仲有接近半杯冰,明明已經嗌少冰,如果冇嗌少冰可能全杯都係冰嘢飲嘅味道係正常嘅,不過飲幾啖就飲完咁解。如果下次再買,我都只會買走冰嘅飲品,費事再俾幾廿蚊買杯冰…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享叫咗少冰都有半杯冰 料杯杯 https://s.openrice.com/QrLT0BWLS00检举 张贴 评分2味道3环境1服务3卫生1抵食用餐途径堂食
沒有洗手間 N1 Coffee & Co. 2024-12-30食物和咖啡的質素還好,但沒有洗手間,最近又要去到k11, 真的不方便叫了一個三文魚bagel及一個牛肉千層麵,味道正常,但店內的座位有點迫,加上沒有洗手間,附近有更多更好的選擇,不會再光顧…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享沒有洗手間 N1 Coffee & Co. https://s.openrice.com/QrLT0yHuiW0检举 张贴 评分--味道1环境1服务3卫生--抵食用餐途径堂食
慶生伏地 Mano (The L. Square) 2024-10-04一早book咗枱慶祝屋企人生日,準時去到得返高枱,冇得轉台😢Reception 聽到我問有冇其他枱就即刻黑面,問佢攞水加水都要三催四請先肯俾我,長期都要舉勁耐手先有人理我地,淨係咁樣嘅服務態度已經冇下次,然後因為個場好細啲枱好迫,所以好嘈,嘢食幾好食都冇下次。至於食物質素就真係麻麻哋,份量都正常食得飽嘅,但就比較咸,尤其係啲意大利粉,連個牛肝菌釀炸雞胸都好鹹。叫咗一個卡邦尼薯仔麵團,超級無敵鹹,食咗一粒已經唔想繼續食,質感都好奇怪,真係一舊粉團,完全唔好食。個黑松露意大利粉都好鹹。叫做比較好記嘅個牛扒,但係得四細舊,唔係好抵。至於甜品,個Tiramisu都幾好食,但係個奶凍太甜,唔建議大家試總之係呢個價錢呢個質素呢個環境,唔值亦冇下次。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享慶生伏地 Mano (The L. Square) https://s.openrice.com/QrLT0mYHN00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
又貴又唔好食又暗又熱 走過十萬八千里找到你 2024-06-25有日同男朋友喺旺角唔知食咩好,見呢間咁多正評諗住黎試下,點知中大伏😢叫咗一個意粉同半隻燒雞,加錢轉咗一個做餐,見到佢個湯我真係呆咗,佢用咗隻好可愛嘅貓貓杯嚟裝,但係佢只係裝咗1/4杯左右(可能都冇)嘅湯俾我😅之後嗰半隻烤雞黎到,我哋呆咗😧佢嗰兩嚿雞仲細過KFC嗰啲雞,然後再加一pat仔薯蓉同少少蘆筍粟米仔就上碟,個汁又唔好食,食完又唔飽,完全唔值咁嘅值錢。(近鏡影可能唔覺佢咁細,實物係真心細。我好鍾意食燒雞,佢真係我食過最迷你嘅烤雞)至於個意粉,係味道正常份量偏細嘅意粉,而個洛神花茶嘅味道就好似加咗花瓣嘅熱水咁🤯 但係我見到其他枱嘅嘢食,例如佢個豬肋骨同薯條,離遠睇個份量好似正常少少🥲 如果大家都真係想試呢間餐廳個人建議千祈唔好嗌佢個燒雞,真係幾啖就食完。環境方面,我哋嗰日由六點鬆啲坐到七點幾,間餐廳長期好似冇開冷氣咁,可能因為佢係開放式廚房又長期打開咗去後樓梯嗰度門,就算唔食嘢淨係坐喺度真係好熱🫠另外佢燈光亦非常之昏暗,如果我為咗影靚靚打卡相黎一定會好失望。當晚我哋兩個都食唔飽,只係想快啲食完快啲走,去第二度食嘢🫠完全唔理解啲好評喺邊度嚟…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享又貴又唔好食又暗又熱 走過十萬八千里找到你 https://s.openrice.com/QrLT0CtPK00检举 herolyng8154 食左粒幾鐘都叫做 想做完快啲走🤣🤣🤣2024-08-08 回应 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐日期2024-06-23用餐途径堂食人均消费$190 (晚餐)
不但遺漏了生日蠟燭服務還上菜慢😢無下次 G’Day 2024-04-06早前喺社交媒體網站上見到有foodie介紹,話叫兩個主菜就可以有任食薯粒,適逢男朋友生日,佢又好鍾意食薯仔,就book咗呢間。book位嘅時候店員好nice,仲俾我揀坐卡位,我話我想到時喺甜品度寫happy birthday, 店員仲話到時前一日會whatsapp我同我confirm。 最後佢當日兩點半whatsapp我問我想寫咩,我亦喺四點回覆返佢。去到當晚,我哋大概6:32到達餐廳,嗰陣餐廳大概六成枱都有人。一坐低冇耐店員已經話因為比較多單所以要等一陣😧咁我哋大概6:40落單,之後就等到7:15度終於黎咗個意粉,再等多一陣個牛扒都黎了。味道方面都唔錯,個人認為薯粒有點咸,不過新鮮整起好夠熱亦好脆。男朋友就話薯粒係好食嘅,反而薯粒refill 的速度又唔算慢。而家睇返其他人嘅食評,見人哋等咗成一個鐘,發現我只係等咗半個幾鐘已經唔算好多😂我哋食到咁上下,店員突然放低咗甜品。我呆咗,因為只係得件蛋糕,冇任何生日裝飾,好明顯係遺漏咗。咁又冇理由咁尷尬叫店員拎入去寫返生日快樂再拎出嚟🥲雖然男朋友唔介意,但我真係有啲失望😢見到店員捧住一個有happy birthday牌、點住蠟燭嘅蛋糕俾隔離枱,感覺真係唔良好😢當晚見到餐廳只有一個廚師同一個店員,佢哋都非常忙碌,有時仲趕到就咁擺低啲野食就趕住去做其他野🥲同埋,如果上甜品前佢問一問,係咪可以上甜品了,而唔係行過嚟擺低就走,我會感覺好少少。可能平日黎冇咁full會好啲嘅會好啲嘅,當日餐廳都貼咗張紙寫full booking,冇得walk in我諗如果佢可以解決人手短缺嘅問題,所有野都會好少少。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享不但遺漏了生日蠟燭服務還上菜慢😢無下次 G’Day https://s.openrice.com/QrLT06rLI00检举 张贴 评分3味道3环境1服务3卫生2抵食用餐日期2024-04-06用餐途径堂食人均消费$300 (晚餐)庆祝纪念生日