極品日式刨冰 氷燒 2025-06-01好好食既刨冰,我叫左期間限定既開心果榛子刨冰,個開心果醬好濃好香仲有勁多果仁碎,個冰底係榛子味,就咁食冰都夠味,老闆有放多個榛子奶俾你加,所以唔洗怕中食到最後個冰會冇味。不過個冰太大,一個人絕對食唔哂我仲叫多個銅鑼燒,係紅豆cheese cream一熱一凍好夾。好推薦大家嚟試,個環境又chilli,拍拖一流…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享極品日式刨冰 氷燒 https://s.openrice.com/QrLT0sObS00检举 张贴 评分5味道5环境3服务5卫生5抵食用餐日期2025-06-01用餐途径堂食人均消费$100
甜品都可以omakase 飯Ee 2024-10-22每個星期都習慣咗嚟飯ee食甜唔,尤其鐘意佢既餓媽卡寫雪冰雪冰底再由老板發板打料,今次加左牛奶布甸同蜜瓜雪條,朱古力味雪冰配布甸自然正,個冰加雪條更係意想不到既組合,鬆鬆軟軟既冰砂同雪條硬硬地有質地既口味好夾,大推。另外推薦心太軟同千層蛋糕,依兩個都好襯個雪冰。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享甜品都可以omakase 飯Ee https://s.openrice.com/QrLT0nP9N00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
太安樓好食既甜品鋪 飯Ee 2024-08-16太安樓小食野飲多但甜品就冇咩幾間,飯ee 就填左依個坑。主打梳乎厘同牛角酥窩夫,兩個性價比唔錯又好食,仲可以加唔同topping,幾推加焦糖生果仲有雪冰可以食,我就密瓜雪冰加左窩夫,冷熱搭配又唔錯哦。個人應該有段時間都會時不時去報到下…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享太安樓好食既甜品鋪 飯Ee https://s.openrice.com/QrLT0Pz4gW0检举 张贴 评分--味道4环境5服务4卫生--抵食用餐途径堂食