食極唔厭雞裨飯 咪咪茶餐廳 2023-02-19今次係收工後經過諗起好耐無食,突然好掛住佢d雞裨飯,然後走入去食,好難得喺上環食到平價得黎又真係好味嘅雞裨🥹🥹🥹🥹👩🏻入到去姐姐都叫我隨便坐,好nice!🍚叫左個油雞裨飯,又有湯又有飲品,印象中其他飯$45左右?如果係裨就再貴d✨🥤飲品叫左凍0T 每次去都係坐入面,因為外面已經full曬,不過入面冷氣就凍左dd👍🏻讚:油雞裨無得輸,蔥油😍🥰🫣改善:d飯偏軟🤫回頭:下次依然會食飯呢個😍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享食極唔厭雞裨飯 咪咪茶餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0LFyZW0检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生5抵食推介美食油雞脾飯$55用餐途径堂食
店員非常友善! 班蘭葉印尼餐廳 2023-02-19今次咁啱一個人經過銅鑼灣,見到一間門口細細嘅印尼餐廳,於是走入去試下👩🏻姐姐好友善咁攞左餐牌比我睇,一開始以為要講英文,點知佢廣東話非常流利!🍚叫左個斑斕葉雞飯,雞肉都幾滑,同埋個飯好特別,有d魚仔乾喺入面,食落香口✨🥤飲品叫左青檸青瓜,fresh得黎又有d甜甜地另外擺盤顏色加埋一齊好靚😍👍🏻讚:斑斕葉芝麻糕好好味!!!🫣改善:個湯鹹左d🤫回頭:下次去會再想試下炒嘢,好似好香😍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享店員非常友善! 班蘭葉印尼餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0CzuZW0检举 张贴 评分4味道4环境5服务4卫生4抵食用餐途径堂食