收銀呀姐態度極惡劣 囍運冰室 (淘大商場2期) 2021-01-16本身都覺得間冰室食物唔錯,但個收銀呀姐態度極度惡劣,問佢小小野就俾佢鬧,唔係剩係對我,佢對其他顧客都係咁既態度,完全係幫餐廳倒緊米永久blacklist,野食未拎到番屋企都要打呢篇review。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享收銀呀姐態度極惡劣 囍運冰室 (淘大商場2期) https://s.openrice.com/QrLT0Km0y00检举 张贴 评分--味道3环境1服务3卫生--抵食用餐途径外卖自取
全港最污糟既餐廳 薩莉亞意式餐廳 (得寶商場) 2018-08-19從未見過一間餐廳衛生情況可以咁差,每次黎食都見到d碗碟痴滿油積,根本冇認真洗過,d枱又係唔會抹乾淨,次次都見到有人地食剩既野食冇抹走。堂堂一間連鎖餐廳,居然最基本既野都做唔好…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享全港最污糟既餐廳 薩莉亞意式餐廳 (得寶商場) https://s.openrice.com/QrLT0sD4l00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
完全劣食 聚樂居餐廳 2017-03-17牛排比起其他同價錢既餐廳差極多,完全唔值70幾蚊。一開始叫忌廉湯,但到落左單之後先話冇曬,服務員態度又差,叫左比紙巾佢剩係哦左一聲就走左去,第二次嗌先慢條斯理拎過黎,食到好谷氣。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享完全劣食 聚樂居餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0pF8f00检举 张贴 评分--味道1环境1服务2卫生--抵食用餐途径堂食