離譜.. 金豪苑葡國餐廳 2006-11-27同姐姐去睇show 前去食野..見佢唔洗等位都知唔係好好架啦.不過無時間..就是但啦..我同姐姐叫2個扒..一個西泠一個什扒個羅宋湯....唉..冷的..沒味的..個扒..一d都唔似一塊肉我...最terrible係睇到個waiter將我地放在table的食具.在佢唔知我地有沒有用過既情況下....放返去個食具盤度..天呀55.......我...拉肚子...拉了2 天..…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享離譜.. 金豪苑葡國餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0lGm200检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食人均消费$40
大家要珍惜啦啦!老闆娘話想唔做啦! 廈門風味阿珠小吃店 2006-11-09好感動呀.我個日一早去..未到10點..我問老闆娘開店未..佢叫我坐啦..問我食咩..我話唔緊要.我可以一陣再來..佢就話無所謂啦..熟客咯..食咩呀甘..我叫左蠔餅同蠔仔congee....人情味....(想cry)跟住傾傾下..佢話...maybe做多一年..就休息啦..大家要好好珍惜啦..…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享大家要珍惜啦啦!老闆娘話想唔做啦! 廈門風味阿珠小吃店 https://s.openrice.com/QrLT0g0C200检举 张贴 评分5味道3环境5服务3卫生5抵食人均消费$40
唔係掛!拔絲香蕉都整到甘失敗既.. 鹿鳴春飯店 2006-08-02個日我有朋友來我姐就話去呢間食我又唔明why要訂甘耐位啦.d野唔係好得心想...北京酒樓好好多個叉子燒餅d料唔香雞絲粉皮好水鱔糊ok啦鍋貼個皮好粉好唔得水餃唔洗講啦...唔得酸辣湯..我think罐頭個個好味好多豆腐...唉片皮鴨...好肥..燒得唔好...個拔絲香蕉..可以係一堆甘.個阿姐說是因為放大耐無人拎出來而甘..明知呢種野要快手趁熱放去冰裡..真係..迫到我地要叫人取消佢..火滾!!!我深深覺得北京酒樓好佢n倍我唔會再比d人扼啦..…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享唔係掛!拔絲香蕉都整到甘失敗既.. 鹿鳴春飯店 https://s.openrice.com/QrLT0hyO0W0检举 张贴 评分1味道2环境2服务2卫生1抵食
好好味..好有親切感.. 成發隆茶餐廳 2006-06-20我幾中意蒞呢度食架..coz好warm..老闆同老闆娘好好人..又可以help 我change 河粉..other唔比甘架..我上次食左個 “鮮茄燴牛肉意粉’好正....不過tea 仲抵 沙爹牛通+豬扒薯條..15咋…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好好味..好有親切感.. 成發隆茶餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0HxK100检举 张贴 评分4味道3环境4服务3卫生4抵食
好味!!日日都想再去! 廈門風味阿珠小吃店 2006-06-14我已經成日去架啦..不過都唔厭個下死wor.呵呵呵我今日未入到去老闆娘就:『2 日無蒞啦wor!』哈哈!!係呀我趕功\\\課嘛..辛苦左2日..我叫左我最中意的蠔餅,蚵仔面線同春卷唔唔唔...正正!!!咩辛苦都唔記得啦...下次要食雞翼...…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味!!日日都想再去! 廈門風味阿珠小吃店 https://s.openrice.com/QrLT0GB8100检举 张贴 评分5味道3环境4服务3卫生4抵食
d人又話好好味 星洲老店 2006-06-12唔係甘好姐..我叫左個豬肉骨茶.喇莎都ok啦..不過無想像中甘好…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享d人又話好好味 星洲老店 https://s.openrice.com/QrLT05R8100检举 张贴 评分2味道3环境3服务3卫生3抵食
唔好玩啦架!咩酒樓蒞架?? 漢寶酒樓 2006-06-07家姐話好想食龍蝦甘我地就去呢度試下記得以前dad同我地去kowloon city既漢寶食..個時d龍蝦好正不過我終於明白點解到左依家只得一間啦d龍蝦咩味都無..芝士龍蝦勁囉..食到一陣豬味..唔知咩味..總之嘔心啦甘都算啦..個炒鱔仲要係“縮”既...叫人cancel..d人拎左走又唔講我地講cancel定change過一碟d蝦呢就算係較..好八珍豆腐呢..嚇死人...咩料都無..咩味都無..咖哩牛腩...d牛腩都無6 件...算啦...最死係個部長態度差...打噴嚏又唔掩住個口..唉.....天呀....我諗呢間都好快無架啦...…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享唔好玩啦架!咩酒樓蒞架?? 漢寶酒樓 https://s.openrice.com/QrLT0qwu100检举 timtin 一家人去食任食打邊爐,無咩其望咁食一餐,點知!!!!好大的收獲呢!估佢唔到食物好新鮮,肥牛,鮮蝦另外連最普通嘅丸,墨魚丸,牛丸,貢丸咁好食!雲吞同水餃都一啲唔厚皮最後,千萬唔好錯過去佢地嘅甜品,我已經飽到食唔到肥牛之際,見到隔離枱食紅豆糕一係唔食,一食就停唔到!麻煩要多2碟!!另外天驚喜係,估唔到一間酒樓竟然會有免費wifi任用!但wifi想睇片就差少少!但普通上網絕對無問題!而家我呢篇都係用緊wifi打㗎!最後美中不足,就係佢地個醬吧,如果你唔食辣就唔會影響你,但我食得辣嘅就咋咋哋啦!因為佢所謂嘅辣椒係最普通嘅,而唔係平時山街所用嘅指天椒!最後我會俾呢間 75分+5分係侍應同經理嘅服務態度!2011-10-22 回应 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食
無咩進步wor!! 泰豐泰國菜館 2006-05-21我o係呢間野一開就去架啦..我daddy就好中意..(因為d野可以走辣..)不過我就唔中意..因為佢d味道唔地道..昨日6 個人食左1.冬陰公-好唔得...2.架里牛肉-仲唔得3.蒜蓉包-最好呢個,好脆4.魷魚salad-ok啦..好多魷魚5.蝦醬通菜-鹹呀6.菠蘿炒飯-都ok啦..幾多料7.蝦餅-唔夠味8.粉絲蝦煲-得d粉絲..真係無咩味我覺得反而比以前既差左tim呀..…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無咩進步wor!! 泰豐泰國菜館 https://s.openrice.com/QrLT0LgO100检举 张贴 评分2味道3环境4服务3卫生3抵食
無想像中甘好... 好時沙嗲 2006-05-19我一直好想在hk搵好味既肉骨茶.不過除左x葉之外呢度算ok...不過d人講到甘..好我又唔認同..海南雞飯...d雞無味..滑係滑...but...唔係好好個湯最失望...冷的..油的..無味的..不過...都ok既..…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無想像中甘好... 好時沙嗲 https://s.openrice.com/QrLT0KgK100检举 张贴 评分3味道3环境3服务3卫生2抵食
粥食好味,蝦米腸好滑! 德記粉麵 2006-03-23呢間粥店好耐架啦,佢仲有車仔麵既..不過我最中意係佢既蝦米腸同牛肉粥,粥低好夠火喉,d牛肉好好味個腸粉好fresh,阿蓮姐好好人架,佢會即整比你蝦米腸好滑好多蝦米同葱花。佢地唔會整定好多腸粉係度,因為整好放佢係度蒸會搞到d腸粉硬架...價錢合理..9蚊一碗,9蚊一碟,有d雙拼就11蚊。車仔麵都好多人買,but我就少食啦!!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享粥食好味,蝦米腸好滑! 德記粉麵 https://s.openrice.com/QrLT0fua100检举 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食