咁岩bookmark咗呢間雪花冰專門店一段時間,終於同朋友一齊黎試下佢哋嘅新產品 夜晚好多人等位,我哋等咗五分鐘左右就迅速入座今次叫咗萬聖節期間限定三款新產品,超級有驚喜,好多餡,超豐富!!!
「特級黑芝麻芋泥雪奶」 $92綿密嘅雪花冰搭配流心的黑芝麻,好似食緊超級涼浸浸嘅芝麻糊咁😋😋加埋芋泥moussy真係三重奏口感!本人係黑芝麻fans,黑芝麻同芋泥可以再重手啲! 「竹炭芋泥棉花糖雪糕窩夫」 $108比起雪奶同飲品,窩夫嘅甜度相對減弱,黑鼆鼆嘅窩夫 鬆脆得黎仲唔會好乾,雪糕球裹住煙韌嘅皮 化身為大福💯 窩夫入邊仲有六粒棉花糖同芋泥moussy!!!!口感一流~
「竹炭芋泥棉花糖雪糕窩夫」 $108比起雪奶同飲品,窩夫嘅甜度相對減弱,黑鼆鼆嘅窩夫 鬆脆得黎仲唔會好乾,雪糕球裹住煙韌嘅皮 化身為大福💯 窩夫入邊仲有六粒棉花糖同芋泥moussy!!!!口感一流~ 「特級黑芝麻芋泥椰子奶」$62最後就係飲品啦,黑芝麻mix芋泥同椰奶,雖然係融為一體,但係啖啖嘅味道都夾雜著唔同嘅餡,鹹甜鹹甜
「特級黑芝麻芋泥椰子奶」$62最後就係飲品啦,黑芝麻mix芋泥同椰奶,雖然係融為一體,但係啖啖嘅味道都夾雜著唔同嘅餡,鹹甜鹹甜 建議大家都可以試下佢哋嘅萬聖節期間限定產品…查看更多
建議大家都可以試下佢哋嘅萬聖節期間限定產品…查看更多
              Nun Desserts Cafe