農村風味 农耕记 湖南土菜 2024-08-25第一次黎到好運中心的農耕記…服務態度不錯..食物夠辣上菜快..就是冷氣不夠涷…裝修不錯.會派氣球給小朋友…等候時間都不會怕小朋友不耐煩餐廳放著農村歌.雖然聽唔明但好有在農村的感覺…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享農村風味 农耕记 湖南土菜 https://s.openrice.com/QrLT0MnHM00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
服務態度有問題 PizzaExpress (香港科學園) 2023-12-14來到科學園想享受美食美景不料有2位老女人🙄🙄🙄😐一個一坐下就不停追著問我下單沒有.我餐牌都未看就不停追著我們.到我們想好要下單時,另一位就只跟人談天不停談天當我們是隱形人一樣食物到了又沒有餐具餐具到了又非常污糟、好像沒有洗過一樣.用餐感覺十分差涷檸檬茶說明是無限添飲的.但可惜是叫老女人加時、黑口黑面、好像是我求她一樣.如果不能添加就不要在餐牌說明.不知道是否餐飲業決人手才會聘用一些不敬業的人?食物再好環境再好.也沒有下次…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度有問題 PizzaExpress (香港科學園) https://s.openrice.com/QrLT0OFjE00检举 张贴 评分4味道4环境1服务1卫生3抵食用餐途径堂食
沒有最差,只有更差 巷仔見麵館 2015-05-11佢地派單張有外賣熱線,以為有得送外賣,咪打電話去,點知一聽電話就話外賣熱線,唔係外送熱線,我都算,因為想食,咁我自己落去買,之前都黎過係堂食,第1次叫外賣,點知等外賣時間非常之耐,服務態度極差,一味叫我坐係到等,人地岩岩到既都有得食,我仲係到等等等,我心諗外賣碗上同普通碗上有咩分別都係煮同一樣既野,點解我等咁耐,我就問佢,佢竟然答我《外賣係耐啲嫁啦,要等嫁,坐下先啦》,頂我已經坐左係到啦,返到屋企仲火! 俾啲碗索哂啲水,啲麵已經發到脹哂(我回家只有4分鐘路程),我從來未試過賣任何外賣,可以啲麵番到屋企係冇湯,相信碗麵係鋪頭已經浸左20分鐘,冰震奶茶,啲冰溶哂,變左水以後不會去,服務員態度超級差!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享沒有最差,只有更差 巷仔見麵館 https://s.openrice.com/QrLT0ocCb00检举 JanLeung4223 Yes , 態度極差2016-01-29 回应 张贴 评分1味道3环境1服务3卫生1抵食用餐途径外卖自取