叫呢間?我諗你會後悔 Pizza-Box (康寧道) 2021-01-21除非你有好多時間,願意親身去拎你既order既話,叫呢間係無問題。以無咩要求講句,pizza唔係真係咁難食,餡料係足既。今次既經歷同大多數講既一樣,講左七點要送到,最後三催四請,七點十先送到😪送到過黎仲要係凍既。總之,叫唔叫呢間自己諗🤣…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享叫呢間?我諗你會後悔 Pizza-Box (康寧道) https://s.openrice.com/QrLT09Sax00检举 张贴 评分--味道--环境1服务1卫生--抵食用餐途径外卖送餐
淡雪🍓🍓都唔錯喎😋🤔 ITALIAN TOMATO (朗豪坊) 2021-01-16第一次買呢間既蛋糕,見到評價好壞參半,但朋友鐘意食士多啤梨就試下佢啦。(好多🍓款)第一次就有驚喜,味道方面 除左面頭有原粒淡雪🍓之外,入面夾心有好多果肉🤩🤩蛋糕係鬆軟,忌廉唔會過甜,整體好高分。分左比成8,9個人食,一致評價都話好好食👍🏻👍🏻不過,蛋糕個樣就普通左啲囉😂😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享淡雪🍓🍓都唔錯喎😋🤔 ITALIAN TOMATO (朗豪坊) https://s.openrice.com/QrLT07Rax00检举 张贴 评分4味道3环境3服务3卫生4抵食用餐途径外卖自取
名過其實喎。。。 華輝小食 2018-09-27大圍手絲雞 聽就聽過好出名,但食就琴晚終於試第一次喇。夜晚十點半去到,唔算多人排隊,等左五分鐘已經有得拎。今次我地就試左手絲雞腸粉加粢飯。先講個腸粉,係滑既,但食腸粉連最基本既甜醬都無,就算唔加入個盒到,都起碼可以提供埋。。而手絲雞,味道一般囉,份量適中,係一打開有麻醬味傳出覺得好吸引但當你食落後發現其實只係 兩樣野放埋一齊,無特別之處。而個粢飯,飯就大大舊,料就中間一撮仔。唔似七三比例,似八二比例喎。。仲以為成舊肥咕碌,點知係咁。最後,有人提過既態度問題。。本身都唔奢求會有咩服務可言,但打開舖頭做生意,收得客人錢就要有好少少既態度,黑口黑面,十問九唔應咁,點叫我地係個銀包到比錢你地小店呀?食個腸粉姐,唔洗受埋氣既。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享名過其實喎。。。 華輝小食 https://s.openrice.com/QrLT0K5im00检举 嘉喬 真係名過其實2018-10-25 回应 张贴 评分2味道1环境1服务2卫生1抵食用餐途径外卖自取
又唔錯啵👍🏻試下無坊 川莊 2018-03-18呢間前身係食自助餐,以家轉左川菜。經過幾次都心思思想試,今日終於搵埋一個都好喜歡食川菜既朋友試喇坐低後,見到枱上既茶杯內已放了少量紅棗杞子菊花及玄米既東西 再加熱水 好特別呀食物方面,叫左前菜手拍青瓜迷你小饅頭,例牌水煮魚(另送四款底料)係正既有金菇,牛柏葉等。再加玫瑰荔枝冰茶,冰茶足料夠味。最後個人感覺: 有誠意有驚喜,味道7/10,與坊間正宗川菜館有不同,希望日後都保持到今次水準,服務無意見(好同差都影響唔到我呢個吃貨)。*個人意見只供參考**第一次到訪…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享又唔錯啵👍🏻試下無坊 川莊 https://s.openrice.com/QrLT0sCaj00检举 张贴 评分4味道4环境3服务3卫生4抵食用餐日期2018-03-17用餐途径堂食人均消费$200