不可再。。。 。。 焼き鳥。来 2023-10-19新開張後成日見到都一直好想試。。今晚收工就去買返屋企開餐。。。基本上附近包括新蒲崗嘅串燒店我都食過,今次係第一次要咁認真寫個食評。。。去到餐廳,話新開張加2蚊就有2隻雞翼,返到屋企打開係冇比到嘅。。 。一食落口,咸!!完全唔惹味,九龍城最差都非佢莫屬。。。應該係我食過嘅最差。得個咸字!!!拎盒蠔出嚟,頂佢咁細粒又整到咁鬼肉酸,收人98蚊3粒。。。。我完全明白一個差評係會影響到餐廳,但呢個差評唔留唔得…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享不可再。。。 。。 焼き鳥。来 https://s.openrice.com/QrLT0E7HD00检举 张贴 评分1味道4环境4服务4卫生1抵食用餐途径堂食
難食 估唔到 祥仔辣辣 (海運大廈) 2021-01-25水晶酸辣粉 完全冇酸味 只係食到佢係辣 而且呢個辣味仲要完全冇特別 就好似加咗普通辣椒油上去一樣而個水晶粉就淡到不得了 好似分開食緊條水晶粉同辣椒油咁 好難食 真係唔會有下次。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享難食 估唔到 祥仔辣辣 (海運大廈) https://s.openrice.com/QrLT0ZDGx00检举 张贴 评分1味道5环境1服务5卫生1抵食推介美食水晶酸辣粉用餐途径外卖自取
差體驗 Morokok (家樂坊) 2020-05-06飲品溜單甜品叫咗可以嚟,叫到第三次先上到枱,等好耐,但個甜品喺cake櫃入面。。無奈餐具攞兩次都係dirty店員冇乜反應現場唔忙 唔係因為忙食物味道唔錯只能說樓面員工令我哋有唔好體驗…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享差體驗 Morokok (家樂坊) https://s.openrice.com/QrLT0Jh8u00检举 张贴 评分4味道4环境1服务1卫生4抵食用餐途径堂食