好難飲 茶理史 2018-12-13叫左鮮芋牛奶, 滿心期待, 點知係奶精, D芋頭味好假, 又甜!!!如果我要飲奶精溝牛奶, 倒不如自己飲一包3.6牛乳了, will never try again...…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好難飲 茶理史 https://s.openrice.com/QrLT0fumn00检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐日期2018-12-10等候时间10 分钟 (外卖自取)
好好味既蝦, 好難食既魚=.= 阿甘蝦餐廳 2014-12-29因為而家係下午3點幾既關係, 所以淨係叫左少少野食1. 就係炸蝦拼盤好好味~~~份量又多!2. Fish and chips!條魚好難食, 超腥, 諗住叫最簡單!點知中哂伏!早知叫waiter 換過碟…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享好好味既蝦, 好難食既魚=.= 阿甘蝦餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0rDWa00检举 张贴 评分3味道4环境3服务4卫生2抵食用餐日期2014-12-26用餐途径堂食人均消费$150 (午餐)
超級難食加勁差既SERVICE! 泰一 2012-10-28又一開始就已經真係一肚氣! 我地3個人佢竟然比張2日檯我地~隔離有張4人檯冇人, 問佢地可唔可以轉佢竟然話有人BOOK!! (好明顯最後係冇人黎過)咁都算啦,, 之後ORDER完冇耐D野食就黎哂我地張檯終於唔夠擺要轉另一張比我好喇, 到野食喇!!!我地叫左3個餸所謂既牛腩寶盒竟然得牛腩碎!!! 一舊完整既都冇!!:(另外一個鴨胸石頭飯就好難食!!! D鴨胸有陣味, 好怪, 又多蔥, D飯又濕, 我地3個食左幾啖就冇食喇!!!本來好肚餓, 但係見到咁既野食已經飽哂~!!仲有佢D珍多冰, 三色冰, 淡到阿媽都唔認得!!!!真係好難食!!!!!!!!! 下次唔會再去!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超級難食加勁差既SERVICE! 泰一 https://s.openrice.com/QrLT0Z9KY00检举 Hehehaha8884 1月1日假期, 老公要去香港仔做野, 我地一家大細就跟住一齊去去到香港仔唔知食咩好, 由於有BB車, 就諗住搵間大啲嘅餐廳坐喇,行過見到呢間, 好似幾好咁, 又有下午茶, 咪入去試吓喇…我未諗到食咩好,就先叫咗兩個下午茶餐比老公同阿仔 - 1) 七味薯角+魚餅 2) 瑞士雞翼烏冬後黎我再加多個下午茶餐嘅菠蘿炒飯比自己...係等嘅時候,我就試食老公嘅瑞士雞翼, 喺我食到一半嘅時候,個唔知經理定老細嘅人(得佢一個著裇衫而唔係著制服) 就放低碟菠蘿炒飯,咁我就好自然咁放低食到一半嘅雞翼係上面...跟住嗰個唔知經理定老細嘅人就特然叫我等等,然後行咗入廚房方向, 跟住出黎同我講話廚房整錯咗,呢個係正常嘅size, 唔係下午茶,下午茶應該細碟啲...我同佢一齊望一望碟飯(我食到一半嘅雞翼仍然放係碟飯到), 但佢依然問我會唔會比番原價要呢碟飯定係都係改番下午茶份量, 我就答要下午茶喇..,,咁我就拎番起隻雞翼,佢就收番碟飯入廚房, 跟住就拎番碟細啲嘅飯比我... 係我食緊嘅時候, 我就諗..佢張我掂過嘅飯收番入去, 會唔會拎比其他人食架.. 如果係就好唔衛生囉....唔夠五分鐘, 我見個侍應生張三碟下午茶餐嘅菠蘿炒飯, 放係對面檯嘅客人..雖然我唔知事實上 佢最後係點樣處理我掂過嘅飯, 但當時, 我真係有啲反胃嘅感覺囉....2013-01-03 回应 张贴 评分1味道3环境2服务3卫生2抵食用餐日期2012-10-28用餐途径堂食人均消费$90 (晚餐)