完全圖文不符 ,不值30蚊 茶古道 2022-12-08雙倍芝味奶蓋?個份量仲少過其他出奶蓋既鋪頭。人哋廿蚊都多奶蓋又濃味過呢杯野。做左水魚,唔會再幫襯,已以身試伏。完全冇人企店面,行到過去問有冇人至出黎。其實都幾犀利,完全唔休做。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享完全圖文不符 ,不值30蚊 茶古道 https://s.openrice.com/QrLT0Rj5600检举 张贴 评分1味道3环境1服务3卫生1抵食用餐途径外卖自取人均消费$30
就算再好食 ,每次買都係一個難關☹️ Gontran Cherrier (Restaurant) 2022-09-22次次行開都會買黎食,但係為咗個包忍辱負重真係覺得自己奴性好重,如果可以請返啲正常人做收銀就好。差唔多$50買個芝士火腿牛角包,比個細紙袋裝,袋口摺都摺唔到。明明有個大啲既都唔用。見佢準備入時已經請佢轉大啲既袋入,同我講完「好啊」之後趁我比錢就入返細袋。洗唔洗呀😂😂收銀機得一部,企足4個員工,一個禁機,一個發號施令,一個入袋,一個企係度唔知做咩。發號施令負責講禁咩,禁機個個都可以收完錢至發現自己禁錯,係度同個客磨。終於明白點解條隊可以長時間都長成咁。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享就算再好食 ,每次買都係一個難關☹️ Gontran Cherrier (Restaurant) https://s.openrice.com/QrLT0XsD500检举 二合 哈哈😆2022-09-29 回应 食神大媽 Foodie Auntie 呢間野毫無管理可言2023-06-04 回应 张贴 评分--味道5环境1服务5卫生--抵食用餐途径外卖自取
態度串到離晒譜🤯 日牛涮涮鍋專門店 2021-05-30今日好想好想食日式Bino,近近地去咗呢間。本身冇join呢間會員,問侍應點join同有咩折。點知佢話:有冇都差唔多,多個9折囉。問多聲至話:仲有咩我背唔到俾你聽嫁喎。咁咪同個侍應講唔緊要,俾張牌我睇就得。佢就話,不如你哋落左單先,依家計緊時嫁啦喎。可能因為佢全程勁自大既態度,我完全冇晒食慾。走咗。😔😔😔如果大家唔介意服務態度/想受一肚氣可以黎食😌。不過我建議去其他分店/呢個價位,可以試吓其他集團。呢間不了。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享態度串到離晒譜🤯 日牛涮涮鍋專門店 https://s.openrice.com/QrLT0sw4yW0检举 张贴 评分--味道4环境1服务4卫生--抵食