Best pizza in town Pizzeria Italia (高街) 2020-03-22Keep 住個個星期去食,最簡單的Margherita pizza 就已經好食到暈!意粉好味又al dente, 仲有Spanish tapas, garlic prawns 係我favourite! 極推介!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享Best pizza in town Pizzeria Italia (高街) https://s.openrice.com/QrLT0nK0u00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
好靚既海鮮丼 北海丼 2019-02-19大人細佬都啱食既日本野,個個丼都好靚好豐富!柚子蜜買一送一好抵!服務態度一流,見我地個檯有幾個小朋友,就送糖比佢地!我地叫左北海丼、三色北海丼、招牌魚生飯,北海丼,好新鮮!招牌魚生飯三色北海丼…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好靚既海鮮丼 北海丼 https://s.openrice.com/QrLT0C7io00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
最難吃的gelato Passion (太古城中心) 2019-02-19在隔離舖頭吃飽飯,諗住一家人齊黎食杯gelato,$41一杯可有兩隻味。筆雪糕位小姐面黑都算啦,但gelato筆出黎係一粒粒既而唔係滑既就超唔掂!味道好一般,荔枝味過甜、芒果味好假......無食其他野,但雪糕好唔掂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享最難吃的gelato Passion (太古城中心) https://s.openrice.com/QrLT0LuOo00检举 张贴 评分--味道3环境2服务3卫生--抵食用餐途径堂食
每次都好滿意 澳瑪葡國菜 2016-09-21好味,特別中意無酒既sangria、肉腸焗飯、烤乳豬、豬耳沙律、葡撻,高水準,環境好好,waiters 好友善,kids friendly. 每次聚會我都提意去呢間!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享每次都好滿意 澳瑪葡國菜 https://s.openrice.com/QrLT0yZaK00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食
唔係好掂..... 龍門海鮮廚藝餐廳 2010-08-30頭盤: 皮蛋酸薑, 海折頭, 拍青瓜 ------ 好一般, 無expectation, 無驚喜主菜: 薑蔥蠔 - 無用鍋上, 好快涷, 就變得好腥 蒜容粉絲聖子王 - 有沙, 好"un", 不過都pass 啦 避風塘瀨尿蝦 - ok la 黃金肉 - 佢話酥炸五花脯, 用生菜包黎食, 好似好吸引.....其實係吉列朱柳, d 生菜仲細塊到, 掉轉黎夾就差唔多.... 茶薰雞 - 無茶味,無薰味, 無雞味, 好油, 唔抵食, 唔好食, 唔再黎!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享唔係好掂..... 龍門海鮮廚藝餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0EpqW00检举 张贴 评分2味道3环境2服务3卫生1抵食用餐日期2010-08-29用餐途径堂食人均消费$200 (晚餐)
超多膏的訓覺蟹!!! Point Pie 2010-06-15Wonderfull food!! Nice Oysters and super nice sleeping crab!!!!!!! 勁多膏!!! 仲有好正的黑毛豬同鴨腿!!! 環境唔錯, 好少人, 好靜. 聽講好多明星去食, 舒琪好鍾意食黑毛豬, 仲買外賣食tim! 因為兩個人, 食完隻蟹都好飽, 試唔到其他. 酒的選擇較少, 亦貴。但overall好正!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超多膏的訓覺蟹!!! Point Pie https://s.openrice.com/QrLT0zdOFW0检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生3抵食推介美食超多膏的訓覺蟹!!!好lum的鴨腿....好味的黑毛豬訓覺蟹黑毛豬鴨腿用餐日期2010-06-02人均消费$600 (晚餐)