朋友想食海鮮,周圍睇見到呢間都唔錯,一於試試佢。入到去坐低放低壺茶就冇乜人理我地,冇所謂啦,上網都睇左知道自己要食乜,同埋佢根本得兩個餐,一個$298,一個$398。第一次黎食,試個$298。嗌完個餐,見佢牆上大大個海報寫住like facebook專頁同share就有得玩個輪盤遊戲,問個女侍應點玩,佢就一路講一路擰轉面幫隔離枱唔知做乜,根本唔知佢講乜!問第二個,佢好似唔識咁,我已經做好步驟,叫我等,又推俾第二個。到第三個侍應黎到,同佢講佢又話等陣。一陣幫你地。結果,我等到食完餐飯埋左張單都等唔到!其實唔想做優惠就唔好放上咁大嘅海報出黎,好似驚死蝕咁,認真無謂!!
先上呢個,睇落到唔錯,係條魚就麻麻。之後上刺身,其實我對個刺身都有少少失望,因為幅圖同實物真係差太遠,佢又話四人份量圖,三個人冇理由差咁遠。算,圖片只供參考。。。食完第一轉就上第二轉,蟶子,送嘅。都幾好味。食到咁上下,見到隔離枱有人出去拎醬料(豉油,炸蒜,葱等等) 我地先知有得拎,但從來冇員工提過此事,我地位置完全睇唔到調味架。食到尾聲,見到隔離枱有粥食,我地其實都想食,但落單時從冇人同過我地講有粥底。而最搞笑係個員工行埋黎揭開個底問我地有冇粥底,其實我都想食,但冇人同我講過有囉
除左收枱上三粒甜品最快手,其實都唔知啲員工喺度做乜。結果連埋單碌咭簽完名都冇人理我,自己拎單拎咭放低同佢講聲就走。成個餐免茶免加一。汽水散叫另加一。不過講真,冇服務可言又何來加一?味道都唔差,個服務真係差
…查看更多
小漁港海鮮舫 鮮蒸‧鮮味火鍋