總有一間係左近 爭鮮外帶壽司 (港鐵元朗站) 2018-12-06爭鮮既分店好多,遍佈港九新界,總有一間係左近.話說就有日,我係元朗行行下街肚餓,想食小小野,就入去點左我最中意食的花之戀壽司同饅魚壽司醫醫肚.食過爭鮮既人都會同意,佢地既壽司唔可以講得上係天上有地下冇,但質素絕對係對得起個價錢 平,靚,正!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享總有一間係左近 爭鮮外帶壽司 (港鐵元朗站) https://s.openrice.com/QrLT0Gsin00检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食用餐途径外卖自取
食粥首選 生記粥麵 2018-12-06在朋友的帶領下來到這家店 點了碗魚腩魚骨粥,鮮甜好吃 因為是點魚腩加魚骨,大大的魚骨魚刺讓我光挑魚刺的時間就非常久, 還怕不小心讓魚骨稉到,這碗粥完全就是「魚的精華」啊!粥煮的很爛,好吃…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享食粥首選 生記粥麵 https://s.openrice.com/QrLT03Min00检举 张贴 评分--味道3环境3服务3卫生--抵食用餐途径堂食
下午茶食唔錯 元気寿司 2018-12-06質素份量同一様的食物, 不同的時間不同價錢, 我當然會選擇在下午茶時段過來大吃一頓 我自己認為, 在不是繁忙時段, 你看完餐單叫人下單的那些食物比較新鮮 上一次我和朋友過來吃, 它的三文魚刺身很新鮮很甜美…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享下午茶食唔錯 元気寿司 https://s.openrice.com/QrLT08sin00检举 张贴 评分--味道3环境3服务3卫生--抵食用餐途径堂食