入去試吓先 QUE (MOKO新世紀廣場) 2023-07-09新開店舖,見到成日排隊,已經想過嚟食,今日見到下午時間,唔使排隊,即刻行入去試吓,入到店舖,店員安排座位,睇吓個餐牌同埋下午茶餐牌,嗌咗兩個下午茶餐同埋兩款小食試吓,整體上食物不過不失,打卡影相係幾靚,但係未必會再嚟試吓,不過整體上服務態度好好👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享入去試吓先 QUE (MOKO新世紀廣場) https://s.openrice.com/QrLT0Rv1A00检举 张贴 评分2味道3环境4服务4卫生2抵食用餐途径堂食
點解可以抄咗咁多? 滿記甜品 (普通道) 2023-07-04好耐冇食過滿記甜品,今日經過西貢,順便去食一食,點咗個榴槤忘返,雲呢拿冰,但係今次嗰個係完全冇雲呢拿味,榴槤味道亦都非常之唔得,但係紫米埋入邊沒有了粟米粒,味道差咗,整體上成個甜品都係差,印象以前係好好食,冇諗到可以咁差,應該唔會再有下一次幫襯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享點解可以抄咗咁多? 滿記甜品 (普通道) https://s.openrice.com/QrLT0YNXA00检举 张贴 评分1味道2环境2服务2卫生1抵食用餐途径堂食
係我食過最正嘅咖喱豬扒飯🍛 新景園咖喱小廚 2023-07-04一直都想食,今日終於有機會食,12:25到已經要排隊,排咗大約15分鐘已經可以安排入坐,點左咖喱豬扒飯再加杯凍檸茶,等嘅期間,見到隔籬枱嗌咗碟咖喱雞扒飯,黐線㗎,仲大過塊面,下次一定要試吓,大約等咗10分鐘左右就出餐,有兩塊大豬扒,咬一啖係起熱同埋好軟身,再加埋落街執,係我食過最好食嘅咖喱豬扒飯,兩大塊豬扒已經值回票價,隔籬枱,有位客人坐咗好耐,已經食完都唔肯定離座,店員係非常有耐性沒有驅趕,飯市期間,多數食肆都需要限時交枱,但它們沒有之餘,仲顯出他們的耐性!每位員工都非常之有禮貌…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享係我食過最正嘅咖喱豬扒飯🍛 新景園咖喱小廚 https://s.openrice.com/QrLT0Y7XA00检举 张贴 评分4味道4环境5服务4卫生4抵食推介美食咖喱豬扒飯用餐途径堂食
隱世美食🤤🤤🤤 金九記海鮮火鍋酒家 2023-07-04上次食完豉油王蝦,超級好食,蝦🍤殼係炸到可以食埋,隻🦐🦐好新鮮同好大隻👍🏻👍🏻👍🏻,重點係夠鑊氣🔥🔥🔥,仲有其他椒鹽類嘅嘢食,一啲都唔油膩👍🏻👍🏻👍🏻,今次自己一個人去食,又係再點番我最愛😍😍嘅豉油王蝦🦐、椒鹽魷魚🦑,再加多個春卷加埋🍺,春卷稍為遜色了一點,但另外兩樣食品冇得輸,下再試埋豉油王吊桶同埋上湯龍蝦🦞煎米粉、仲有炸湯圓店員都非常有禮貌同海鮮幾多錢,起碼感覺明碼實價絕對值得去食👍🏻👍🏻👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享隱世美食🤤🤤🤤 金九記海鮮火鍋酒家 https://s.openrice.com/QrLT0WNXA00检举 张贴 评分4味道3环境4服务4卫生4抵食推介美食豉油皇蝦、椒鹽魷魚豉油王蝦🦐👍🏻👍🏻👍🏻用餐途径堂食
好味實惠串燒 串串車 2018-10-17好味實惠串燒,今天跟男朋友行過這間串串車串燒店,見新開內進試試!點了酥炸一口蟹!芝士蛋大啡菇、燒豬大腸、燒羊肋排、燒豬腩肉、炸鮮虾雲呑及原條燒茄子!叫了兩杯鮮榨菠蘿汁!食品都很有風味,價錢相宜!我跟男朋友都覺得那個燒羊肋排最值得推介,燒得很香脆,美味!羊肋排中的油脂肥而不漏!那個燒茄子更可口非常,還想吃完再加單啊!燒芝士蛋大啡菇有流心也很特別,當中加了鵪春蛋啊!食品加上新鮮鮮榨菠蘿汁簡直一絶,清甜解喝!下次再試試其他的,今天很滿足啊!…查看更多+ 6以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味實惠串燒 串串車 https://s.openrice.com/QrLT0jgam00检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生5抵食推介美食芝士蛋大啡菇$18酥炸一口蚧$18燒豬大腸$15芝士蛋大啡菇$18原條燒茄士$28燒羊肋排$48鮮榨菠蘿汁$18用餐途径堂食
有一好去處 大棠燒 2018-04-29想去燒嘢食!又想食好啲! !就試吓呢間啊!招呼服務好好!又有得玩掟飛鏢!🎯!仲有K唱🎤!今次點左一人餐!另外加左一份豬腩肉🐷!仲有河豚🐡干!食燒烤點可以冇🥂呢?…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享有一好去處 大棠燒 https://s.openrice.com/QrLT09L0k00检举 张贴 评分--味道4环境5服务4卫生--抵食用餐途径堂食