香港 | 简
Map
Special collection
自助餐 火锅 新餐厅 优惠券 餐厅排行榜
What's Hot
生活志 饮食志 开饭头条 放闪为食团 抖一抖 台湾Let's Go! 食得知味 我有我态度 食谱 识食台

caroltomato's Profile

HomeProfilecaroltomato
caroltomato
Followers
Following
caroltomato
等级1香港
Overview
Reviews (3)
Photo (43)
Level 4
NIKUSA肉佐
2024-09-22
之前Lunch 同同事試過Level 1壽喜燒發現可以再試下高level今次Level 4,有和牛級上身同赤肉雖然個餐有埋刺身同壽司但真係佢主打都係番番去d牛到個人感覺上身真係好食d,赤肉偏嚡加上蛋汁一齊食真心正好多可惜level4都係無得任食疏乎厘,雖有加$18試下疏乎厘有驚喜, 唔太甜,本人較喜愛佢焦糖味的CreamP.S 1. 肉質去到後期有d失望,唔太穩定⋯叫上身但來的脂肪一大督比頭幾盤有點差⋯好在都臨近尾聲開始飽,唔係真係幾失望2. 出面任拿的蔬菜區refill十都快手…Read More
+ 8
Like
前上身,後赤肉
疏乎厘
希望很大⋯失望仲大
Tiramisu’ Lab
2023-12-23
網上見到呢間有生酮蛋糕又係謝🍋食過有正評即刻走去鋪頭買個4吋試下拿完個cake見天氣凍凍地都無雪個cake仲要屋企開住暖氣,都驚食完飯個cake會唔會溶左點知個蛋糕擺左兩三個鐘都仲勁硬, 勁難切到😑終於分完,想住慢慢嘆⋯點知入面都仲雪到硬哂⋯直頭插枝叉入去成個蛋糕都可以𠗕空拿起中間d cream又勁膩⋯未試過4吋cake 3個人食⋯都食剩哂(因為真係擺唔入口⋯又硬)完全唔想再食多次⋯😑😑…Read More
Like
外卖自取
失望而回⋯
TwoTwo Chicken
2016-12-19
之前在韓國試了Two Two的炸雞,結果一試難忘,見到香港都開左一間,抱著熱切期待的心情想重溫番當初的感覺結果極到失望而回。首先係星期五晚,原以為會有好多人需要等位但去到⋯只見有兩枱食客,我同朋友共三人可以即時坐一張超大枱。一開波我地叫左半隻原味炸雞試下先⋯因爲係韓國食過,半隻都幾大份下應該夠我地三個女仔食⋯點知一上枱⋯呆哂⋯size同預算中不同⋯我朋友話似係春雞size....金都唔緊要,咬第一口已覺伏⋯唔知係味因爲原味,似食緊白烚雞金⋯無味道半隻春雞梗係唔夠三個女仔分啦,於是個staff再介紹我地食香蔥炸雞,仲講到好多客人食完都覺正一定要食⋯好啦,我地信多佢一次,點知⋯又中伏⋯超鞋⋯味道一般由於加埋得個一隻春雞,唔夠飽再叫多個什麼螺冷麵叫⋯個麵我得一個評價「辣」,其他咩味道都食唔到,成碟麵每人食左一啖就放棄了。離開餐廳時,大家都覺得KFC好食過佢同一個名,但d野食質素差天共地⋯…Read More
dksdks 我今日外賣左半隻葱,半隻麻辣同冷麵,香葱我全家人都覺得好正,唔係staff介紹,但見你抵食個到俾得1分睇唔過眼,我覺得大坑黎計嘢食勁平,如果食唔起就唔好入大坑啦
2016-12-21
  • 条款和细则
  • 版权政策
  • 商家服务条款
  • 就业机会
OpenRice《开饭喇!》为香港最受欢迎饮食资讯媒体并已覆盖多个亚洲地区,提供最新最全面的餐厅资料、食评及评分。配合网上订座、餐饮券、外卖自取及OpenRice Pay埋单等多元餐饮服务,让你轻松搜寻及享用地道美食及最佳餐厅!
© 2025 Openrice Group Inc. All Rights Reserved. 版权所有 不得转载
如您发现含有侵犯版权、商标、商业内容或其他不当的内容,请按此向我们检举。