由細食到大,愈食愈差 詠藜園四川菜館 2024-01-31由出世食到大,食左廿幾年,以前細個成日去食,直頭係我既飯堂,但食物同環境衛生每況越下,已經好耐無再去食了!間鋪一入到去成陣曱甴屎味,聞到都已經唔開胃🤢 聽聞來緊會搬鋪,希望環境衛生有改善,令我有再去幫襯的機會😄 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享由細食到大,愈食愈差 詠藜園四川菜館 https://s.openrice.com/QrLT0msbG00检举 张贴 评分3味道1环境2服务1卫生3抵食用餐途径堂食
伏!上菜極慢 新樂冰室 2021-10-11叫左個常餐蕃茄牛腩通心粉,牛腩好韌完全咬唔郁,好難食!上菜極慢,食完個通粉個奄列多士都未到,催左佢10幾廿次先到,杯餐飲到最後直頭係冇到,伏!永不幫襯!樓面多人手就完全做唔到野,水吧更是廢!沖一杯野飲都咁難?…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享伏!上菜極慢 新樂冰室 https://s.openrice.com/QrLT0SluzW0检举 张贴 评分--味道1环境1服务2卫生--抵食用餐途径堂食
上菜極慢,食到一肚氣! 반찬앤쿡 Banchan and Cook (時代廣場) 2020-12-31食到一肚氣,落單落左超過一個鐘都上唔到菜,不停催經理,經理又催廚房,沒完沒完了,只係話做唔切,做唔切就請多d人啦!等到上菜時已經唔想食,味道雖可以,但服務極差!!一定不再幫襯!😡😡…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享上菜極慢,食到一肚氣! 반찬앤쿡 Banchan and Cook (時代廣場) https://s.openrice.com/QrLT0398x00检举 张贴 评分--味道4环境1服务4卫生--抵食用餐途径堂食
幾抵食,環境清靜 意廊 2020-07-17限聚令前的生日飯,疫情期間為慶祝朋友生日,特意選擇呢間近河邊的餐廳,貪佢人流無咁多。餐廳環境幾清淨,枱之間距離都好疏,食得安心。食物都幾抵食,叫左兩個set dinner,(初頭想叫西冷同斧頭扒都無哂),最後叫左rib eyes同一個意粉,rib eyes都唔錯幾嫩,另外加左多個pizza, 可惜唔夠脆口,呢個價錢食到呢個質素算幾滿意,服務都唔錯,我地坐到餐廳最後一台先走。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享幾抵食,環境清靜 意廊 https://s.openrice.com/QrLT0EgKv00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食推介美食蜜糖雞亦用餐途径堂食
服務真係麻麻地 Mamaday 2020-07-10服務態度如店名真係「麻麻地」😰出面30幾度熱辣辣,早到左5-10分鐘都唔比人入去。出面走廊如火爐般熱,店員十分不近人情,態度亦冷漠👎🏻食物都尚算OK, 但上菜較慢,有待改進。 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務真係麻麻地 Mamaday https://s.openrice.com/QrLT0mPKv00检举 张贴 评分--味道3环境1服务3卫生--抵食用餐途径堂食