海南雞雞胸鞋,但湯底ok 泰原味 2025-07-26下午茶,海南雞湯河粉,俾咗雞胸好鞋🥲好彩有半隻髀好少少,有啲安慰,但肉都有啲實,湯底幾好味,凍奶茶+$3味道都唔錯星期六去唔洗等位,地方都大,幾多人食服務正常…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享海南雞雞胸鞋,但湯底ok 泰原味 https://s.openrice.com/QrLT0IwvT00检举 张贴 评分--味道3环境3服务3卫生3抵食用餐日期2025-07-26用餐途径堂食人均消费$50 (下午茶)
夠新鮮 海怪活鮮刺身專門店 2017-12-11今餐人地請,唔好好個價錢...淨係知豪食...🦀叫左隻花咲蟹,唔洗自已拆殻,廚師已經剪開哂,勁方便,多肉,跟一碗仔煮蟹嘅時候煮剩既蟹汁,如果蟹唔夠味,就可以用嚟點,或者會問你用唔用黎煮烏冬,多人食都係一個選擇,味道都可以,會用海帶一齊煮。🔥燒鰻魚係新鮮嘅白鰻魚,啲肉幾厚,朋友幾鍾意食,我就有啲唔慣唔係平時嗰隻汁燒。🥗沙律都幾讚,唔係平時嘅平生菜,蕃茄又切得幾靚,好多蟹子,配埋芝麻醬,好食!🐖🐂串燒,ok la,牛利唔錯🐟🐚叫左帶子刺身,估唔到係原隻,有埋裙邊,切好埋,新鮮,下次食都會再叫!三文魚刺身厚切,新鮮,都正🥚芝士蟹籽玉子燒,一夾起一舊,見到入面既流心,一定嘩!好食,但會濟,多人食,每人食一兩舊就fit,尼樣都推介!野飯,朋友飯啤酒,我怕凍就淨係飲熱水,侍應都ok~最後叫得太多,可以打包的~環境乾淨,分兩層,應該有三十個位到~…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享夠新鮮 海怪活鮮刺身專門店 https://s.openrice.com/QrLT0Rxii00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食推介美食芝士蟹籽玉子燒蟹籽沙律帶子刺身花咲蟹用餐日期2017-12-08用餐途径堂食人均消费$300 (晚餐)