超正有水準嘅煲仔飯😋 好好茶餐廳 2017-03-04尋晚係旺角夜咗未食飯,又想食煲仔飯,同個朋友去咗呢間好好茶餐廳。叫咗個馳名嘅沙薑排骨飯! 嘩! 果然正呀…😋啲沙薑好夠味,唔會"淡某某",而且排骨啲味系食得出新鮮豬肉嚟,唔係冰鮮豬✌。飯焦又煲到金黃色 ,可以一塊一塊咁用筷子夾到嘅。愛食熱騰騰嘅煲仔飯,真係唔可以錯過呢間啲煲仔飯啦…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超正有水準嘅煲仔飯😋 好好茶餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0DyaKW0检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
煲仔飯失敗之中嘅失敗 風味園 2017-02-04嚟到呢間茶記諗住試下個煲仔飯,點知成個煲都無飯焦嘅 ! 排骨啲肉染色體非常之多 ! 啲豉油又無咸味,得啲顏色夠深色 ! 食煲仔飯的話,我唔會再選擇呢間茶記 !呢個煲仔飯,簡直失係失敗之中嘅失敗 !👎👎👎👎😕😕…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享煲仔飯失敗之中嘅失敗 風味園 https://s.openrice.com/QrLT0cOyKW0检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
超鹹蛋飯! 不會再食😕 Asobu Bistro 2016-12-19我本人從來都沒有吃過這店子,剛好見到岩蛋飯就試下,價錢亦偏貴,或者好味! 叫咗個饅魚岩蛋飯,點知.....一入口啲岩蛋就如鹹蛋一樣咁鹹,饅魚又有魚骨又鹹,再加埋啲飯汁! 簡直系三重鹹味飯!! 成碟飯就得一個"鹹"字! 根本無味道可言! 碟飯已經要過百蚊,重要加一服務費,又唔包飲品,呢個價錢同質量我完全接受唔到,唔可以再去…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超鹹蛋飯! 不會再食😕 Asobu Bistro https://s.openrice.com/QrLT0QIef00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食