試一次就夠啦 所以・甜 2024-06-03個日同朋友去呢間糖水鋪,我叫左海底椰蛋白燉椰皇,上左菜,未試已覺得好怪,有別於其他糖水鋪既做法,首先蛋白不是填滿整個椰皇,感覺係另外蒸好D蛋白再加入去,得幾舊蛋白,不是在椰皇內蒸,然後D海底椰係好碎,好細,簡單D黎講就係蛋白同海底椰浸係D椰汁水度,好稀,價錢又貴,唔好食! 價格同食物品質不相符。因為見到已唔係好開胃,所以唔記得影相。下次唔會再去…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享試一次就夠啦 所以・甜 https://s.openrice.com/QrLT0iysfW0檢舉 張貼 評分--味道1環境1服務1衛生--抵食用餐日期2024-05-02用餐途徑堂食
失望的一餐 龍鳳祥餃子館 2024-04-21前日經過白加士街,見好耐冇食呢間店,就心思思諗住叫個紅燒肉面外賣返屋企慢慢歎,因為以前幫襯過都覺得ok,可能依家咩都貴,打開外賣盒後發現份量比以前少都算啦,點都估唔到D紅燒肉有八成都係肥豬膏,用筷子一夾就淋到分開,呢D所謂紅燒肉唔似五花腩,D豬油滲到成碗面油晒,食落口好油好滯,而且D面質感同以前唔一樣,口感差,後來我唔想浪費食物,唯有用滾水洗下D面,D豬肥膏挑出黎,成個面又冇咩調味,後來自己返屋企調味,真係好離譜!成餐飯貼錢買難受!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望的一餐 龍鳳祥餃子館 https://s.openrice.com/QrLT05CLI00檢舉 張貼 評分1味道1環境1服務1衛生1抵食用餐途徑外卖自取
好失望 吉野家 2015-10-08 本人一 直十分支持吉野家, 前幾日剛去天水圍探朋友, 朋友提議去天瑞商場吉野家食午餐. 我們點了兩個牛肉飯(每客$22), 兩碗飯既肥牛都有好多肥膏,肉同肥膏既比例唔成正比..... 點知一路食一路簡肥膏, 兩個牛肉飯簡左半碗肥膏出黎, 而且牛肉飯味道同質數冇其他吉野家分店質數好, 可能呢間係加盟店, 從來冇試過呢個情況, 真係好失望!!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享好失望 吉野家 https://s.openrice.com/QrLT0k2ec00檢舉 張貼 評分1味道2環境2服務2衛生1抵食用餐日期2015-10-02用餐途徑堂食人均消費$50 (午餐)