鐵板唔熱係咩玩法 岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (將軍澳中心) 2024-06-10*冇諗過塊牛扒喺個鐵板上面,嗰鐵板係凍嘅,唔知用嚟裝飾定乜嘢?$414冇包蔬菜及飲品,都算貴。 塊牛扒肉質尚可油花多。*雙重芝士牛肉丼叫做合格。*牛肉烏冬,肥牛冇特別, 個湯又唔夠熱!*貼錢買劣食。*近乎冇服務嘅服務。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享鐵板唔熱係咩玩法 岩盤牛扒 ミディアムレア ステーキ (將軍澳中心) https://s.openrice.com/QrLT0qn5K00检举 张贴 评分3味道2环境1服务2卫生1抵食用餐途径堂食
水準走下坡 太興 (士美菲路) 2022-03-17連鎖店的一般弊病,走下坡之後,太興亦然。今日去太興食個早餐,餐肉太陽蛋公仔麵。本來呢一個餐之前在將軍澳分店食,都唔覺水準有下降。但係去到西環堅尼地城呢間,就實在太差了,那餐肉擺明係隔夜番炸,又硬又乾又冇味,對此極之失望!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享水準走下坡 太興 (士美菲路) https://s.openrice.com/QrLT053r200检举 张贴 评分--味道3环境4服务4卫生--抵食用餐途径堂食
服務味道均優秀 Chef's Stage Kitchen 2021-01-03食物味道好,兒童餐有特色,因有小狗坐戶外,所以我杯咖啡好快凍,待應二話不說幫我更換一杯新的熱的。從來沒有餐廳會咁樣做,真係好到不得了!價錢不算貴,食物有酒店水準但比酒店便宜,物超所值,性價比高。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務味道均優秀 Chef's Stage Kitchen https://s.openrice.com/QrLT0YPex00检举 张贴 评分--味道4环境5服务4卫生5抵食用餐日期2021-01-01用餐途径堂食人均消费$150
中伏之選 山翠熟成牛料理 2019-07-25二人餐又貴又份量少,食唔飽又唔好食。沙律系生菜同埋羽衣甘藍,係人都知羽衣甘藍係是比較硬的,加少少醋生食完全係難消化兼唔好食! 小食可揀四樣,叫咗三隻串燒( 雞軟骨、牛肋肉、牛舌心 )加餃子隻, 分量少兼口感麻麻,尚算合格! 主食係叫五成熟熟成肉眼扒, 肉眼多筋,又乾又硬又細塊, 整塊生熟都十分不平均, 有啲部分,好似柴皮,有啲部分過份就生,只有少部分"霖"。最後是牛腰肉絆飯,肉的分量少,但尚算是最好味的了!二人餐沒有餐茶及甜品!!完全唔惦!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享中伏之選 山翠熟成牛料理 https://s.openrice.com/QrLT0Inqr00检举 张贴 评分2味道3环境2服务3卫生1抵食用餐途径堂食
垃圾到暈 桂花小幸 (將軍澳廣場) 2019-05-08星期五晩等位等咗廿十分鐘, 以為好正, 好似常常滿座。 食物唔熱, D菜又鞋又老, 鹵豆腐冇味, 塩蘇雞D皮又硬又唔脆又冇味, 煎餃子變炸餃子, 仲要唔係平。 去茶X好過, 好佢100倍。 我唔係打手, 係真消費者! 🌋唔知有冇翻兜客人, 有就應用係無味覺的! …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享垃圾到暈 桂花小幸 (將軍澳廣場) https://s.openrice.com/QrLT0DjOp00检举 张贴 评分--味道3环境2服务3卫生--抵食用餐途径堂食