淨係得肥膏嘅 咖哩牛腩 食得棧清湯腩王 2024-01-07揸車經過附近,想試下咖哩牛腩,就揀咗呢間< 咖哩牛腩系列專家> 雖然間舖頭噏噏耷耷,但冇所謂la一條麻甩佬.入到去嗌咗個咖哩牛腩,食咗第一嚿已經覺得唔對路,由第二舊至第5舊都係, 全部肥高 ,點食? 最後畀錢埋單走人!!!去第二間,食碗牛腩河,平衡下......😭😖…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享淨係得肥膏嘅 咖哩牛腩 食得棧清湯腩王 https://s.openrice.com/QrLT0mSDF00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食
邊爐版名將 新廣發 2011-01-30星期五晚諗住同一大班friend打邊爐,平平地又近大家,於是去了沙角村大排檔......等一個印象是好多人,但伙記的態度仲深印象!!!問佢地有無匙羹:無呀!問佢地有無多張「登」:自己囉拉!我就係驚自己囉比你鬧嘛!!d肥牛好「鞋」,又話近新年無蟹.其他野食一般,但囉野食時就好似去左羅胡過關,係禁比人撞,d人又打尖,真係成個難民營禁......打邊爐去到一半,發現左小昆蟲......之後個個停晒手,都廢事同佢地d禁「有禮貌」既員工講!呢度真係邊爐版名將,但仲係禁多人.可見平野真係無敵!!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享邊爐版名將 新廣發 https://s.openrice.com/QrLT0cjGW00检举 张贴 评分2味道2环境1服务1卫生4抵食用餐日期2011-01-28等候时间20 分钟 (堂食)人均消费$75庆祝纪念纪念日
勢利的龍嫂!! 龍記飲食有限公司 2008-07-15數天前,第一次到龍記和朋友一行廿多人,吃晚餐,龍嫂亦應承由於人數多,收每人$250就會有多d appetizer試但一入門口,先知龍嫂又收多幾個客人,令本應忙碌的龍哥更應接不暇,龍哥更不時向龍嫂發牢騷......但,受罪的是我們,原先的食物份量/款式大減!酥皮腸凍了,麵包亦然,main course亦不夠熱,由於得龍哥一個撐,故食4個菜要等3個鐘!!!龍嫂仲話多收果幾個客比$350蚊,所以佢地先.好野!我地唔係first time幫襯!!!得,以後唔黎!!!唔掛得其他食評話態度服務差,真係冰封三尺!!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享勢利的龍嫂!! 龍記飲食有限公司 https://s.openrice.com/QrLT06qqT00检举 水晶天使 之前我再去食午餐,他知道我朋友做補習天皇,就不停lau佢,話"我請吃lunch,你免費幫我小朋友補數學。"煩左四次,利誘唔得就威逼,搞到我好尷尬。。。。。龍嫂好唔要面皮!!!勁勁討厭,所以我以后不敢帶任何朋友去啦!!!!!2009-08-17 回应 张贴 评分--味道--环境--服务--卫生--抵食人均消费$250