平民價錢 ,服務一般 竜王居酒屋 2023-06-22呢間嘢喺之前係一間比較高價既居酒屋,唔知係咪因為做唔住,轉返做做set,定食(無加一),午市晚市都係一樣價錢。見佢平返就夜晚諗住去試下,入到去,已經見到個後生男waiter睇上黎好唔耐煩,鋪頭話無加一,所以無杯熱茶、餐具要自己攞,樓面服務真係唔得,食物質素就符合返個價錢啦(60蚊左右),大家自行斟酌。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享平民價錢 ,服務一般 竜王居酒屋 https://s.openrice.com/QrLT05qfA00检举 张贴 评分--味道3环境1服务4卫生--抵食用餐途径堂食
值得一試,服務一般 餃里 (宏輝大廈) 2023-04-12喺社交平台群組知道內街開左呢間餃子店,本來想去堂食,去到原來係外賣店。我叫既係湯餃,好足料,芹菜都好有口感。個人認為浸住湯餃既湯係一大重點,唔口乾,有湯料(有驚喜)。惟lunch時間去到買外賣,目測都唔算太多人,服務都係一般。整體上都值得一試,但係服務真係需要改善。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享值得一試,服務一般 餃里 (宏輝大廈) https://s.openrice.com/QrLT0zWeaW0检举 张贴 评分--味道4环境1服务4卫生4抵食用餐途径外卖自取人均消费$50
支持中式甜品小店👍🏻 養生糊甜品專門店 2023-03-24夜晚食完飯,就想搵間糖水舖食下糖水,就見到呢間喺內街既小店。去到已經有唔少人排緊隊買外賣拎走。我就坐低叫左碗杏仁糊,杏仁味好香好突出,最欣賞呢間既糊因為佢唔會太甜。小店做到今個月尾,各位路過都可以去試下,推薦呢間比大家…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享支持中式甜品小店👍🏻 養生糊甜品專門店 https://s.openrice.com/QrLT0LQH800检举 张贴 评分--味道4环境4服务4卫生--抵食推介美食蛋白杏仁露芝麻糊用餐途径堂食
食物還可以。服務差 貴州遵義黔營羊肉粉 (利都樓) 2022-03-11店內餐牌公告等都寫簡體字,我叫外賣。職員幫我落單嗰陣態度差。食物質素都OK,口味偏重,叫左份羊肉麵,湯底偏鹹,口乾。炮台山附近少有食羊肉既餐廳,總結而言食物質素可接受,但不要對服務態度有任何期望。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。3分享食物還可以。服務差 貴州遵義黔營羊肉粉 (利都樓) https://s.openrice.com/QrLT0tJ9200检举 张贴 评分--味道4环境1服务3卫生3抵食推介美食羊肉串用餐日期2022-03-04等候时间10 分钟 (外卖自取)人均消费$70 (午餐)