性價比高 倆仨杯 2025-01-24行過,見到嘢飲小食都幾平,入去坐低聽吓歌,食吓小食不錯之選買完之後張飛亦寫明消費可以坐60分鐘過了60分鐘,也沒有人催趕 哈哈哈,太累了坐了兩小時😂 等食晚飯海港城呢個價錢絕對冇得彈店員態度也友善嘢飲好飲 小食也正常發揮三四十蚊 唔明啲人仲要求啲咩高要求的 都係返去食科技與狠活吧😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享性價比高 倆仨杯 https://s.openrice.com/QrLT09hyiW0检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐日期2025-01-24用餐途径堂食人均消费$50 (下午茶)
海港城性價比高台飲鋪 倆仨杯 2024-06-02去海港城買野 順便食個lunch一個人又真係冇乜選擇 諗住食個M算數突然見到間台飲有人排隊就八卦望望點知有野食野食都幾吸引 重點 唔貴!唔貴!唔貴重要既野要講3次🤣小食 滷肉飯 都係廿幾三十蚊係海港城黎講 性價比真係幾高然後買左幾款鹵水小食 幾入味同埋叫左杯推既烤布蕾奶茶(唔記得全名)好creamy 好似有層布甸咁 又唔會太甜~~~見到格離枱小朋友食緊糖水 都幾大碗好吸引格離飯香~不過我一支公食唔到咁多野 唯有下次encore滿足 咁又一餐食完 先發現出面有個area都係佢地的 仲有海景~ 下次要坐出面+食糖水🤣🤣🤣🤣…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享海港城性價比高台飲鋪 倆仨杯 https://s.openrice.com/QrLT0tj5J00检举 张贴 评分5味道5环境4服务5卫生5抵食用餐途径堂食
好味 花斑茶社 (和富道) 2020-01-06附近唯一一間茶飲店終於開張立即去試下味👍🏻叫左杯凍⭐️黑糖鮮奶 好飲喎 朋友就叫左杯白桃烏龍 掛住飲 唔記得影相 佢都話唔錯 可能新開原因覺得比出面好飲走個時見到可以whatapp落單 下次可以試下外賣 唔洗行…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享好味 花斑茶社 (和富道) https://s.openrice.com/QrLT0kMet00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食黑糖鮮奶用餐途径堂食
難食的體驗 漁牧 2017-07-01因為之前食過有優惠卷送燒魚半價咁就去食多次上次食麻辣海盧魚,結果好'鞋' 298尼個價錢食尼種質數真係有啲失望見到上網食評幾好,諗住一心俾多次機會今次就叫左個酸菜龍利魚🐟以為會滑啲🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️點知尼隻魚仲差🤦🏻♀️無乜肉又干酸菜魚五知點解有蕃茄又甜甜地🤧,反正好怪煮多陣已經超酸 酸得有點想嘔,不敢再食🤢😷👎🏻配料還可以,土豆豆卜的分量幾多的,其他就一般Um....以這個價錢可以在出面吃到更美味的烤魚了,要去吃的真係要考慮考慮,反正再有優惠我都不去了…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享難食的體驗 漁牧 https://s.openrice.com/QrLT0VzwL00检举 张贴 评分1味道4环境3服务4卫生1抵食用餐途径堂食人均消费$250 (晚餐)