平靚正.糖水 康瑞甜品 2019-05-21總括嚟講.係一間唔貴.值得一去再去食芋圓嘅甜品舖!今晚同朋友係深水埗食完飯.未想散場.提議不如去康瑞食糖水啦!因朋友未去食過.都想試下😬😬點知.朋友一試完.已經返唔到轉頭啦!仲約定下星期再食過 😂😂😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享平靚正.糖水 康瑞甜品 https://s.openrice.com/QrLT0JWqq00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食特式仙草百配芋圓、地瓜圓、小丸子酒釀桂花配芋圓用餐途径堂食
🌷一份童年回憶🌷 台湾太阳与海珍珠红茶坊 2019-05-20太陽與海開店至今28年.不少顧客都係從小吃到大.老闆同老闆娘亦都係元朗人.他們睇住街坊長大街坊亦看着他們成長!這份感情.好難得的!慶祝伙記阿軒接手成為第三代老闆.我哋一班街坊會繼續支持你哋架!新老闆.加油💪…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享🌷一份童年回憶🌷 台湾太阳与海珍珠红茶坊 https://s.openrice.com/QrLT0GmSq00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
💪 用心制作 💪 宏隆美食 2019-05-20今晚係第二次幫襯.一如既往.拉大隊去食晚飯.雞脾起大隻.又香脆.食到大人細路都yummy.yummy雞翼一樣香脆.充滿肉汁 😋😋之於汁汁.有黑椒汁.咖喱汁.豉油汁.白汁.茄汁味道好有8.90年代快餐店嘅味道.好回味!大家有機會都去試下啊!😊😊…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享💪 用心制作 💪 宏隆美食 https://s.openrice.com/QrLT0X0Oq00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐日期2019-05-19等候时间10 分钟 (堂食)人均消费$50
集團式算唔錯 👍🏼👍🏼 韓樂 (T Town North) 2019-05-20集團式嚟講真係唔錯.仲要係天水圍區.今次晚餐大人細路都食得好滋味.雖然等位等得耐.堅持係值得架!我會再幫襯架!下次試埋早餐同下午茶先得!😋😋有機會大家都嚟試下啦!😉😉…查看更多+ 6以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享集團式算唔錯 👍🏼👍🏼 韓樂 (T Town North) https://s.openrice.com/QrLT0cn0q00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
服務態度差勁 食得喜小廚 2019-05-18服務態度堅唔掂.但勝在食到可以!今晚叫咗隻黑椒豬手食.要勁用力先cut開到.仲要發現中間痴住曬d肉cut唔到囉.焗豬手無理由cut唔開嘅.應該好淋架嘛!況且我哋都唔係第一次叫嚟食.驚變咗食生豬肉.梗係同職員講.未食過嘅.你攞返去焗熟小小可以嗎?(從無講過退錢喎)職員拎走咗隻豬手一段時間後.隔咗一段時間 後………………有個女職員攞返嚟話.依味餸係咁個囉.無得焗熱焗熟返啲比你喎....女職員話.一係要.一係同我食咗佢一係取消叫第二樣(😑大家話想焗番熟d食啫🤦♀️.因大家都仲有半碗飯未食晒囉),😑但個職員最後發難渣話幫我哋取消唔計錢.你哋可以照食隻豬手囉!😒😒就算佢主動取消張單我地都話生嘅cut唔開,你拿走啦!我地唔會食!之後我哋原封不動放係枱面.埋單走人真係勁失望!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度差勁 食得喜小廚 https://s.openrice.com/QrLT0qzuPW0检举 张贴 评分4味道3环境1服务2卫生4抵食用餐途径堂食
無懈可擊 嘆撈 2019-05-18星期六.今日放假.梗係要去嘆甜品.食好西架啦!窩夫真係好好味.我哋叫咗三款.朋友都話好好味.朋友係九龍人.特登帶佢入嚟試下!同朋友相聚一刻.一樂也..幫襯咗好耐.都係第一次寫食評 😬😬😬…查看更多+ 7以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享無懈可擊 嘆撈 https://s.openrice.com/QrLT0Elmp00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食