好欣賞佢哋嘅團隊精神同埋一流嘅服務 幸運燒味冰室 2025-08-11事關小女喝了一兩口凍檸水,一個不小心倒瀉全杯,想不到員工反應快到你不信,一個拿了毛巾即刻過來抹抬,另一個抹櫈,另一個即刻過來掃走地下冰塊,隨即有人拖地,全過程不到兩分鐘,之後還取來了一杯全新的凍檸水,十分感謝這麼熱情的招待👍🏻…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好欣賞佢哋嘅團隊精神同埋一流嘅服務 幸運燒味冰室 https://s.openrice.com/QrLT0Cz2kW0检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生--抵食用餐日期2025-08-11用餐途径堂食用餐时段下午茶
好有heart 嘅餐廳,希望保持到 Owens (將軍澳中心) 2024-10-03朋友介紹,今日終於的起心肝過來一試,本來food gulu 見到咁多張飛有啲想放棄,好在好快就到我哋,門口嘅職員們招呼好好,好友善。見到個二人餐抵過三人各自叫餐即刻🔨話咁快已上餐湯同飲品,餐湯真係要一讚,溫度剛剛好,即飲唔燙口,非常有heart, 剛飲完湯啲後生仔女職員們好快手好有禮貌即來收湯碗,收完幾乎即上第一道主菜-虎蝦寬條麵,熱辣辣遞上,虎蝦好新鮮,連成個麵底都好有蝦味,跟住上嘅蒜蓉同芝士焗蠔,顏值一流,睇到食指大動,食落鮮甜多汁。最後上嘅肉眼扒,值得一讚嘅係用手機點餐時都有得揀幾多成熟,因為有小朋友,我哋揀咗七成熟,效果超好,完全符合我哋要求,唔韌得來仲好juicy, 啲西蘭花配菜初時以為係生嘅,食落先知原來有煮過,讚!最後上甜品,又係神速,窩夫仲係暖嘅,加埋雪糕一齊食,非常好味!餐廳整體都好好,尤其是啲職員好有沖勁,好快手,招呼又周到,離開時老闆都親自問一句"啲食物質素ok嘛",咁有heart, 食物質素又咁好嘅餐廳,值得再次幫襯,希望餐廳上下保持呢份初心和沖勁,維持而家嘅水準!加油!…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好有heart 嘅餐廳,希望保持到 Owens (將軍澳中心) https://s.openrice.com/QrLT0ho1N00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐日期2024-10-01等候时间30 分钟 (堂食)人均消费$180 (晚餐)
趕時間就唔好叫呢度嘅下午茶外賣自取 意樂餐廳 (天晉匯2) 2023-12-29家人趕時間上堂,以為仲有一個鐘時間就叫咗呢間嘅下午茶外賣自取,點知去到等咗成九個字都未出,問職員是否漏單,職員淨係話未出,跟住就唔理你,我明白你哋唔夠人手,但起碼幫手睇睇係唔係已接到單,好簡單嘅事,點解唔肯做呢?!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享趕時間就唔好叫呢度嘅下午茶外賣自取 意樂餐廳 (天晉匯2) https://s.openrice.com/QrLT01PDF00检举 张贴 评分--味道4环境1服务4卫生--抵食用餐途径外卖自取
不錯嘅選擇,可惜人手好唔夠 點‧粵 2023-07-31食物不錯,點咗6道菜,6道都不會令人失望,店員服務態度很好,只可惜人手嚴重不足,起菜慢,侍應忙裡忙外,好多時斟水,攞牙簽,攞碗筷要自助,希望請到人幫輕下,下次再去,期待有改善。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享不錯嘅選擇,可惜人手好唔夠 點‧粵 https://s.openrice.com/QrLT0clDA00检举 张贴 评分--味道5环境4服务5卫生4抵食用餐日期2023-07-30用餐途径堂食人均消费$140 (晚餐)庆祝纪念生日