觀塘區食過數一數二好味牛肉漢堡 意堡 2025-02-11今日網上外賣平台嗌咗個外賣 嚟到麵包雖然唔係好熱,不過外皮仍然好脆,牛肉好多肉汁,蔬菜蕃茄都新鮮!另外網上外賣平台加咗少少錢 ,加咗金菇肥牛串,下次都係不了,金菇好乾身仲要有啲苦可能係煎燶咗 肥牛得好少好少 食完即刻有啲喉嚨痛 下次我都係堂食食佢個牛肉包好啲,堂食平好多👍 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享觀塘區食過數一數二好味牛肉漢堡 意堡 https://s.openrice.com/QrLT0TJ1Q00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
超級巨型疏乎厘 Four O Five Coffee & Eatery 2024-09-20原來午市可以$68加疏乎厘,不過我哋嗌咗正價嘅開心果醬期間限定疏乎厘,真係巨無霸咁,好飽啊兩個人都食唔落一個 味道好味嘅,賣相就OK啦 建議可以3-4 個人食 下次lunch都係跟餐叫 抵d 🤣🤣…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超級巨型疏乎厘 Four O Five Coffee & Eatery https://s.openrice.com/QrLT0Sych00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记好味 中間價錢
好味 中間價錢 Four O Five Coffee & Eatery 2024-09-20心血來潮想吃過班尼狄蛋,做得不錯 牛油果果醬滿滿的 咖啡有誠意,有個心形拉花,可惜比我整破了墨西哥牛肉餡餅是必要的 又香又辣好味 大家都知道觀塘食嘢又迫又多人啦,呢度闊落既 多人既 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味 中間價錢 Four O Five Coffee & Eatery https://s.openrice.com/QrLT0TT1M00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食相关食记30日内同一位会员在同一间餐厅提交的食记超級巨型疏乎厘
之前試過佢嘅雪中送炭,夏天嚟返個榴槤忘返 金滿堂甜品 2024-09-01唔係講笑,我覺得佢呢間甜品店真係好有心, $50值得買黎食 用外賣平台 送過嚟,仲包埋冰袋,打開個榴槤忘返,真係好香入面好足料,有一大舊榴槤肉啦有榴槤打成嘅奶昔啦,好滑嘅奶凍,脆脆嘅西米,仲有椰果同埋少少奇亞籽 成碗野好match ,無可挑剔 真係唔係賣廣告 冬天食雪中送炭夏天食榴槤忘返😝😝😎👍👍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享之前試過佢嘅雪中送炭,夏天嚟返個榴槤忘返 金滿堂甜品 https://s.openrice.com/QrLT0zoAh00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
由細食到大章魚小丸子 築地銀だこ (MOKO新世紀廣場) 2024-07-20有堂食有外賣 雖然今次食嘅小丸子是已經整好咗擺上爐熱著 但起碼不是炸的小丸子出面大多都是炸的 這個外皮雖然比較腍,但反而是我覺得最近吃過最正宗的 算足料 有八爪魚 🐙 醬料都調配得OK ! …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享由細食到大章魚小丸子 築地銀だこ (MOKO新世紀廣場) https://s.openrice.com/QrLT0FXygW0检举 张贴 评分4味道4环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食
夜晚10點後的好選擇 新記 (牛頭角道) 2024-07-20環境寬敞,人手足夠 ,出餐快 炒米粉有鑊氣 雞蛋有一點凍 應該是冷氣太大了 豬膶炒米粉沒有偷工減料有足夠的豬潤 價錢是7/80 一碟 🫠🫠舖租貴都是合理的 起碼不是食垃圾🥹🥹…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享夜晚10點後的好選擇 新記 (牛頭角道) https://s.openrice.com/QrLT0vHygW0检举 张贴 评分5味道4环境5服务4卫生3抵食用餐途径堂食
榴連盛宴 香港嘉里酒店大堂茶座 2024-07-14我地kkday 訂左67x 一位 誤會左意思 食唔到特點 榴連肉 剩係食到榴連制品 😂😂 Buffet 3 年前 同依家一樣 高水準既👍👍👍座位👍👍 環境👍👍可惜香港經濟大不如前 得3 成滿🥹🥹 我覺得可以搞多d 宣傳 👍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享榴連盛宴 香港嘉里酒店大堂茶座 https://s.openrice.com/QrLT0Jl9K00检举 张贴 评分--味道4环境4服务5卫生--抵食用餐途径堂食
好味噃 珍姐泰國菜館 2024-07-144:00 幾去食 仲有lunch👍1/2 張枱通菜係比一般泰國餐廳炒得辣 但我接受 中意既 👍👍👍豬手金邊粉好味呀 夠淋 $50 入味 粉多 👍👍炸蝦餅 正常水準 好👍 甘良心價錢,甘多人手 又好味 少有 要支持👍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味噃 珍姐泰國菜館 https://s.openrice.com/QrLT0JV9K00检举 张贴 评分5味道5环境5服务4卫生5抵食用餐途径堂食
好吃2 人餐 Flames (鴻圖道) 2024-07-14Pizza 手工制 傳統好味道仲有牛扒+158 5 成熟 好味👍 二人餐788x 30%off +158+野飲68 買一送一 連加1 $9xx 環境ok 音樂興快大聲 傾計都岩既唔會比人偷聽到 都不失一個優點 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好吃2 人餐 Flames (鴻圖道) https://s.openrice.com/QrLT0Il9K00检举 张贴 评分5味道4环境4服务5卫生3抵食用餐途径堂食
人氣3 餸 權發小廚 2024-06-30咕嚕肉比以前多骨 滑蛋炒蝦仁 比較鹹少少飯嘅方面其實唔夠隔籬嗰檔用嘅米好味 吃下去比較削 我諗佢只會比第一個星期開張嘅三餸飯質素越嚟越偷工減料 上次食咗佢個咕嚕肉(多肉好多㗎)再加薯仔咖喱雞 (好食既,薯仔炆得好味)仲有沙嗲粉絲 係鹹咗啲啲既我建議去權發 揀鵝腸 咖喱薯仔炆雞 咕嚕肉 (睇彩數)糖醋肉 不過由於佢人氣高企,所以都係要試吓嘅 #兩餸飯 #權發 #觀塘 #成業街#香港美食 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享人氣3 餸 權發小廚 https://s.openrice.com/QrLT0EfPK00检举 张贴 评分--味道4环境4服务3卫生--抵食用餐途径堂食
味道依舊不變 牛小排出色 小曼谷泰國美食 (南角道) 2024-06-30四年前嚟過小曼谷,裝修唔同咗 講真,坐得冇咁舒服 好彩食物質素冇退步兩個人嗌咗😊炒金邊粉 正常水準😋蝦柚子沙律,好味👍🥹牛小排,同四年前食嘅一樣份量同埋好食😋蟹肉芒果炒飯 鬆軟好味,食到啖啖蟹肉既本身就係見到佢做緊個超級優惠 逢星期三做$38火山排骨 所以貪小便宜幫襯🤭應該係抗衡北上潮流 ,我都見到好多人排隊呀 入去之前仲問咗老世仲有冇火山排骨老細答我有㗎 不過我入到去夥計又話冇嚕 唔緊要啦,都食到好飽,好食嘅 🤤係坐得冇以前咁舒服 生日係唔收切餅費 呢一點加分 👍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享味道依舊不變 牛小排出色 小曼谷泰國美食 (南角道) https://s.openrice.com/QrLT0ZvDK00检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
良心小店 初見 2024-06-308:30後推出八八折 叫了一個香草牛扒和海鮮雜錦拉麵 加套餐$38刺身 刺身新鮮 牛扒沒有特別味道 海鮮雜錦拉麵湯底不錯 不過不失就是沒有太大驚喜 如果肚餓仲可以加多幾件壽司😆 …查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享良心小店 初見 https://s.openrice.com/QrLT0EPPK00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食
串燒cp 值高 許願樹美食 2024-06-30咩都叫下 大部份 25$ 串 好味有快 辛苦晒門口個哥哥係到燒 金菇肥牛 ,雞軟骨、雞翼 ,牛舌,粟米🌽特別表揚好好味 通宵營業 👍👍👍 夏天小熱 冬天去就好正不過串燒大汗踏細汗食突別有一番風味😆😆…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享串燒cp 值高 許願樹美食 https://s.openrice.com/QrLT0XfjK00检举 张贴 评分5味道4环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食
隔離排長龍,呢度就…. 好心改善吓啦 乜餸燒鵝 2024-06-19冇辦法,阿姐又黑口黑面老細又偷工減料 雞翼L 變s 咁嘅時勢都唔改善吓食物質素唔俾隔離K.O.就奇啦 我又唔信買三餸飯嘅人唔係貪平,降低價錢,隔離條長龍即刻轉向買你嗰邊啦你估嗰個想排隊 阿姐唔識do老世唔郁冇辦法🤢😪…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享隔離排長龍,呢度就…. 好心改善吓啦 乜餸燒鵝 https://s.openrice.com/QrLT00L1K00检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食推介美食兩餸飯,蒜蓉蝦午餐肉蛋$39用餐途径堂食
Service好 精心佈置環境,高食物質素 Classy - Seafood & Steak 2024-06-17一入到去好肚餓嘅關係,叫咗一個羊架,一個卡邦尼一個多士小食 仲嗌咗個餐湯,食物質素係有90分嘅侍應們着晒西裝,冇晒水就即刻幫你斟水 Service好好 不過原來做會員係可以有優惠,但是餐廳侍應冇介紹過 如果有優惠我會長期過嚟食嘅,嘢食好好 因為我覺得羊架煮得好腍好入味 個湯真係好有南瓜味 食到好多南瓜蓉 至於價錢係對得住嘢食嘅😂😂 因為比觀塘區嘅西餐廳貴少少 食物嘅煮法同埋味道又真係好🤏嘅👍 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享Service好 精心佈置環境,高食物質素 Classy - Seafood & Steak https://s.openrice.com/QrLT0I3jK00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食推介美食羊架卡邦尼慢煮羊架用餐途径堂食