浪費我時間 添好運點心專門店 2023-04-04第二次加單,將人地張單入左落我張台,之後送食物阿姐搞到係我地問題甘樣,完全聽唔明我講咩野,真係好Q興,仲要冇入到我既加單,溝通完之後都係甩甩漏漏冇入到一樣食物⋯等左超過45分鐘⋯興到冇野形容到,冇下次!d 侍應廢到爆⋯hea 到爆⋯…Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.2Share浪費我時間 添好運點心專門店 https://s.openrice.com/QrLT0Xyoa00Report Post Ratings--Taste1Decor1Service1Hygiene--ValueDining Method堂食
極之唔掂..一定唔會再去.. 鍋一燒 2011-11-18勁少野食呀~~ 冇咩野選擇~~~~ :(:(邊爐位同燒野食位又super細~~我地有4個人~~邊夠位呀~~ 燒左幾塊肉就停左手~~D野食我真係食唔落~~ ~~~ 坐左冇幾耐已經想走~~~ 感到無奈~~~~ 係連一d好簡單既野食都掂~~ 邊爐丸粒粒都咬落去爛爛地甘~~味道又唔得~~叫左sushi & 刺身 ~~諗住好D啦~~ 點知~~~火炙三文魚~~又燒D唔燒D~~ 飯又硬有飯焦粒~~三文魚sushi d 三文魚咬唔爛~~~ TOO BAD~~~呃錢架 !!! 刺身都唔掂又冇刀功~~~塊塊唔同樣~~不嬲食飯會影相~~~ 今次我連影都唔想影~~ 仲要回家登記OPENRICE評論下~~ …Read MoreThe above review is the personal opinion of a user which does not represent OpenRice's point of view.LikeShare極之唔掂..一定唔會再去.. 鍋一燒 https://s.openrice.com/QrLT09wiX00Report Post Ratings1Taste1Decor1Service1Hygiene1ValueDate of Visit2011-11-18Dining Method堂食Spending Per Head$154 (晚餐)