一般啦 WM Café & Bar (八號花園) 2018-05-22巨型漢堡幾好食,如果有菜新鮮d,多d 就更好。薯條係凍嘅,呢個真係接受唔到。佢哋所有餐嘅份量都係相對比較少,建議可以多番啲。唔知係唔係因為新開張,員工似乎唔太熟悉,運作上有點慢,但睇得出佢哋都係盡心服務。整體一般,希望會有改善。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享一般啦 WM Café & Bar (八號花園) https://s.openrice.com/QrLT0q9ak00检举 张贴 评分--味道4环境3服务5卫生--抵食用餐途径堂食
完全中伏 媽媽美味 2017-02-03夜晚肚餓見佢嘅裝修好似好正宗韓國野,冒險試一試!一入到去,個侍應即刻用純正普通話來叫我地坐,菜單又冇比。我自己去拎來睇。叫咗個牛肉湯拉麵,落單又係全普通話,都算!諗住d 野食會好食,點知$63 連加一 俾啲咁嘅嘢我食。完完全全係公仔麵,我諗好d嘅就叫做韓式公仔麵。我睇得出佢好似辛辣麵果種連啲麵條都一樣係公仔麵。我哋食到一半,嗰個侍應就行埋來叫我地買定單先。你話咁嘅服務態度同埋食物質素重點會再去啊!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享完全中伏 媽媽美味 https://s.openrice.com/QrLT0DOqf00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生1抵食用餐途径堂食