必吃牛奶冰😋 鮮芋仙 2023-09-01人氣店 鮮芋仙原來已經開到嚟樂富喇:)超級鍾意食甜品嘅我一定要食啦...呢間分店越開越多, 每次經過其他分店門口都有人等,而今次放假嚟樂富係約咗朋友食lunch, 經過時突然見到鮮芋仙嘅招牌, 我同朋友仔不約而同 對望咗一下😄, 然後當然係入去試下啦, 同其他分店一樣都係要先點餐先可以入座,餐牌上有好多選擇, 我同朋友睇咗一陣,最終都係選擇返我平時食開嘅刨冰** 芋薯圓Q麻薯牛奶冰**呢個冰簡直係我嘅至愛, 每次來到都忍唔住要食這個😋😋😋牛奶冰好綿滑, 有小芋圓,冬瓜凍, 麻薯,芋薯圓, 再加個雪糕係頂, 超滿足, 兩個人share啱啱好必食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享必吃牛奶冰😋 鮮芋仙 https://s.openrice.com/QrLT0KUHB00检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生4抵食用餐日期2023-08-30等候时间7 分钟 (堂食)
下午茶 茶木‧台式休閒餐廳 (樂富廣場A區) 2023-08-28每次來親呢度見到個餐牌都好想試😄,今次決定試一試呢個甜品, 賣相幾吸引,但只係得面頭有雪糕,其他都只係一般嘅多士磚, 食到中間只係喺度食緊麵包😌, 如果雪糕多一點會比較好, 試一次就夠。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享下午茶 茶木‧台式休閒餐廳 (樂富廣場A區) https://s.openrice.com/QrLT0jSvB00检举 张贴 评分2味道--环境2服务2卫生1抵食用餐途径堂食