九流態度 蓮.越泰坊 2023-10-31九流服務態度點炒金邊粉餐,光速送上炒金邊粉冷盤。正常聲線傾計,就俾職員指嚇,不知所謂!食完食物都未上餐飲,嗺咗幾次先俾。食物質素只反映當區食肆數量,並非價錢,如非必要,請勿光顧…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享九流態度 蓮.越泰坊 https://s.openrice.com/QrLT09UHD00检举 张贴 评分--味道--环境1服务1卫生--抵食推介美食乜都唔好用餐途径堂食
二人餐 亞越泰 2021-03-19外賣二人餐令人有點失望,兩個麵一個餸,兩杯飲品加一個甜品。撈檬未熟,麵一舊舊未煮開,喇沙冇配料。都唔係大緊要,最大問題係通菜,通菜太油又有沙,食到一口都係,如同未洗過一樣。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享二人餐 亞越泰 https://s.openrice.com/QrLT0B74y00检举 张贴 评分2味道3环境3服务1卫生1抵食用餐途径外卖自取
趕客餐廳 元気寿司 (置富第一城) 2021-02-20等位係閒事,有大有細俾人安排坐到分開晒都冇所謂,但行去搵金髮年輕女侍應想等多陣換位啫,佢竟然大大聲叫我走。其實我地坐開冇所謂,只要侍應有d禮貌已經ok,但由頭到尾連「唔好意思」都冇句,只有趕狗咁嘅態度叫人,咁嘅態度,祝貴公司好運。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享趕客餐廳 元気寿司 (置富第一城) https://s.openrice.com/QrLT0LHCy00检举 张贴 评分--味道1环境1服务2卫生--抵食用餐途径堂食