五個成人坐四人檯 芽莊越式料理 2025-02-16之前食過d野食都ok幾好,就再來食下la,點知我地五成體格都唔細既成人,佢俾張四人檯,我地話坐唔落,佢哋就好快叫第二檯入座,然後就話"依家冇位la,唔得我地都冇辦法"態度惡劣,令人失望…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享五個成人坐四人檯 芽莊越式料理 https://s.openrice.com/QrLT0i49Q00检举 张贴 评分--味道2环境1服务4卫生--抵食用餐途径堂食
流程混亂,沒有人服務 翠河餐廳 2024-10-01我是下午兩點多三點去的,不是繁忙時段。 唔知點解去到有唔少人想落單,但侍應就得一個,其他全部係度睇電話,個侍應仲要連落單都未識,要問來問去。上左個麵又唔上例湯,問他又唔知,話係我叫左野飲就冇湯。 唔該啦!!! 我食過好多次啦,撈麵係會額外多個湯架,唔知都算,講又唔聽,仲要話返我轉頭! 三個侍應,一個咩都唔識,一個就唔睬人,得一個好忙,個阿頭就企係度睇電話,個唔識嘅問佢就叫第二個去教,我哋叫佢就差第二個去做野,末見過咁我平時都好少覺得服務態度唔好,今日真係好失望😡😡隔離麥當勞好過…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享流程混亂,沒有人服務 翠河餐廳 https://s.openrice.com/QrLT01XfN00检举 张贴 评分3味道2环境1服务1卫生3抵食用餐日期2024-10-01等候时间20 分钟 (堂食)用餐时段下午茶