超级超级难食 劉興記生煎包專門店 2025-09-13葱油面一般般鸡丝凉面没味、硬排骨菜单酸到食唔落,菜饭又烂又没味生煎包又厚皮又硬,有听到其他客人投诉太硬完全咬唔开直接退返转头除咗个汤面因为太饿食完咗其他根本食不知味从来没试过咁难食的…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享超级超级难食 劉興記生煎包專門店 https://s.openrice.com/QrLT0Ccyl00检举 张贴 评分1味道1环境1服务1卫生3抵食用餐途径堂食
性價比一般 金滿堂甜品 2024-07-24雪中花是豆腐花底,雪糕➕紅豆and涼粉,價格是42,個人覺得偏貴,涼粉唔好食,紅豆同豆腐花正常,唔出彩,但是奶茶雪糕幾好食金玉滿堂46🦟認真難食!芒果汁底同芒果粒是酸的,啲配料再甜都無用,大大減分!完全無推薦。聽說是招牌,招牌咁難食,不敢置信!份量又細…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享性價比一般 金滿堂甜品 https://s.openrice.com/QrLT0aJbL00检举 张贴 评分3味道4环境3服务4卫生2抵食用餐途径堂食
無下次 鮮芋仙 (創紀之城五期(apm)) 2024-03-02態度極差啲店員好似跛腳咁囉,齋坐在度包外賣,啲客一去取餐就同人講吃完餐具擺左手邊。(紅色頭髮果個)宜家吃甜品都要pt埋樓面咩?咁點解唔分埋人工俾我?我食麥當勞,人啲都唔要求我自己收碗啦,啲嘢咁貴,好意思叫我收埋碗先走咩。咁你不如直接在門口痴張紙寫清楚,吃完好自己收碗先好走!在旺角食,店員只有一個都未試過叫我自己收碗,觀塘這間真是極品囉食💩都唔好食觀塘這間!又貴又難食😹…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享無下次 鮮芋仙 (創紀之城五期(apm)) https://s.openrice.com/QrLT01bHH00检举 张贴 评分1味道2环境1服务2卫生1抵食用餐途径堂食