都唔差嘅 柳氏家 2021-01-04我嗌左任食嗰個,食個雞已經食到好飽冇轉火鍋。食物嘅選擇都好多,嘢飲就比較少選擇,但係佢某啲嘢飲係水果味嘅,都唔錯!之前飲過嘅係海帶湯,今次飲嗰個係人蔘雞湯,好Jeng!服務態度都OK嘅。價錢都算平。 鍾意食雞嘅人可以去試吓! …查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享都唔差嘅 柳氏家 https://s.openrice.com/QrLT0avmx00檢舉 張貼 評分--味道3環境2服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
我日日放學都去呢度買飯食 福林餐廳 2020-10-13兩年前因為打風,好多舖頭都冇開,見到呢間見到佢啲啲相片都幾吸引之後行咗入去食,嗰日我叫咗麻辣水煮魚丶豬軟骨米線。全部野都係熱騰騰好入味。最近日日放學都係去呢度買飯食,午餐有好多選擇有10個套餐,我叫過蕃茄雞扒米線、蒜汁雞扒腸仔飯丶鹹蛋肉餅飯。蕃茄雞扒米線我係嗌外賣,佢係有分開上格係米線下格係湯蕃茄同雞扒。蒜汁雞扒腸仔飯,雞扒有好多塊仲有啲飯好多。鹹蛋肉餅飯,嗰啲肉餅多到我留返下午茶食😂都幾乾淨環境都幾好👍🏻總結來講呢間啲嘢真係幾好食㗎,我建議大家去試下👍🏻…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享我日日放學都去呢度買飯食 福林餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0k7Kw00檢舉 張貼 評分5味道4環境5服務5衛生5抵食用餐途徑堂食
侍應好冇禮貌 Piglet Café 2020-10-11其實呢間啲嘢係幾好食㗎,我叫左火腿番茄湯公仔麵🍜加凍朱古力,杯朱古力唔會好似出邊咁樣溝到好淡,衛生方面都好乾淨,但係就坐得好迫。我叫餐嘅時候有一個待應見到我都唔行過嚟寫。令外發生咩一件事令我好生氣😡,個待應成個手踭批咗落我個頭到,又講對唔住,佢自己都可以唔知,點解佢可以咁樣都唔知。總括嚟講呢間嘢喺幾好食,但禮貌好差!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享侍應好冇禮貌 Piglet Café https://s.openrice.com/QrLT0z3aT00檢舉 張貼 評分--味道2環境1服務3衛生--抵食用餐途徑堂食
我認為唔係咁好食 La Postre (荃灣廣場) 2020-08-21二月嘅時候,我去過呢間嘢食,覺得味道唔錯!格仔餅好好味,是熱騰騰的!服務態度都唔錯㗎!環境都幾好!都幾乾淨!之後一路去多幾次d嘢食一路差落去!有一次我帶朋友去食晚餐,叫咗塊豬肉,之前有兩塊而家得1塊,又dry!早幾日諗住俾多次機會佢,格仔餅一啲都唔熱,連暖都唔暖!非常失望…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享我認為唔係咁好食 La Postre (荃灣廣場) https://s.openrice.com/QrLT06Uev00檢舉 張貼 評分--味道3環境3服務3衛生--抵食用餐途徑堂食