可能揀錯味 彈彈旦 2016-10-12第一次去試食🙈 食BBQ味肉鬆味諗住有肉鬆好似好食啲咁 點知BBQ 味冇咁好味 冇咩驚喜咁 唔會再食呢隻味 😆下次試下其他味先會唔會咖哩味同辣椒油 正常啲 好食啲呢 🤔🤔 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享可能揀錯味 彈彈旦 https://s.openrice.com/QrLT0XPqe00检举 张贴 评分3味道3环境3服务3卫生3抵食用餐途径外卖自取
Happy Friday 波記廚房 2015-03-25Happy Friday`緊係放工去搵好野食啦`之前聽人講入面街有新野食,緊係要去試下啦~去到深水埗行左穿右插,終於黎到波記~一到門口,鋪面環境都唔錯既.我地4個女仔叫左5樣菜式,都食得好滿足~首先到既係<涼拌魚皮>因為大家都未試過, 咁薄既魚皮都可以成為一道菜式~哇塞! 一食愛上魚皮好爽~ 有厚道~辣辣地 岩晒只係食得少少辣既我大家好快爭晒呢味菜黎食哈哈然後上<手撕雞>同平時食既手撕雞冇咩分別,凍凍地, 有D芝麻粒係上面,一樣咁好食之後到<黃金蝦球>蝦球下面好似有D醬汁, 唔知咩黎不過食落去好好食嘻嘻呢個唔記得左叫咩菜式-_-"好似叫XX骨..唔緊要~ 新鮮熱辣咁拎出來,食起上來好正;P不過唔知食得太多炸野,感覺有點膩~~~~~之後就係上<波記小炒皇>入面有我喜歡食既蝦乾,腰果都係少少辣,送飯一流!!呢間餐廳入面有電視機, 咁岩坐正睇電視位..哈哈哈其實深水埗有好野食要被我發挖下…查看更多+ 2以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享Happy Friday 波記廚房 https://s.openrice.com/QrLT0foqb00检举 张贴 评分4味道4环境5服务4卫生4抵食推介美食涼拌魚皮$38波記小炒皇用餐日期2015-03-20用餐途径堂食
下次會黎過 乳粮乳之製品屋.甜食.料理 2014-08-21琴晚3人行食完<隱世拉面工場>之後,好像未夠喉咁,決定上去food court 食雪糕~ 我地食左2間雪糕店 其中就係呢一間啦!我地本身以為好似平時吱乳酪雪糕出黎個隻甘架~ 點知唔係 原來係一杯杯放左係雪櫃入面既"我地去到, 女店員就比我地試味啦~佢地話D雪糕都係用新鮮生果/材料製造既~ 之後,佢問我地中意食甜d 定酸d? 我地就話兩種都OK 我地試左"洛神花味" 呢隻真係幾酸下~ 之後試左"黑糖薑味" 呢隻有好濃郁既薑味~唔錯唔錯 之後我見到MEAU 有"薰衣草味" 真係有d 好奇,探究係點樣既味~結果個個店員比左我地試食"玫瑰味" 同"薰衣草味" 最後我地食左"玫瑰味" "芒果蘆薈味" "人參味" "玫瑰味" - 正~ 我超中意~甜得黎有花香味~"芒果蘆薈味" - 個人認為味道有d淡,唔夠濃郁味"人參味" - 呢隻太濃人參味~食完個口都有人參味出晒黎-0- 唔太喜歡~ Anyway,個個店員真係好好耐性! 傾得太開心, 唔記得映相-3-…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享下次會黎過 乳粮乳之製品屋.甜食.料理 https://s.openrice.com/QrLT0r6ma00检举 张贴 评分4味道4环境5服务4卫生4抵食推介美食玫瑰味雪糕用餐日期2014-08-20用餐途径堂食人均消费$5 (晚餐)