令人失望 南駅 2023-01-04連續兩晚幫襯,第一晚叫咗例牌香蔥雞,雞件佢分咗兩層,面曾嗰啲雞正常,底層嗰啲雞肉明顯俾人偷曬啲肉淨返啲骨。我同朋友去食我朋友話你多心啫,於是再去食多一次,結果一樣。今次叫口水雞都係面層啲雞正常,下層嗰啲畀人偷咗啲肉。於是叫個侍應過嚟睇睇,佢哋話咁樣都好正常喎。擺明係廚房內部畀人切起曬啲用,都唔知係咪啲員工自己食番所以叫正常。又或者偷咗啲肉攞嚟煮其他餸😡…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享令人失望 南駅 https://s.openrice.com/QrLT0AZyZW0检举 张贴 评分4味道4环境3服务4卫生1抵食用餐途径堂食
支持小店 撈起café 2023-01-04廚師妹妹學廚出身,對食物有堅持。雞扒煎得外脆內軟,原來首先把雞扒煎香,然後再放入焗爐,所以做出嚟的雞扒外脆內軟。豬扒是用加拿大無激素豬鞍,食完鬆軟唔會嚡口的。現在三文治做緊特價,一份蛋治加杯即磨咖啡,也只不過12蚊你還可以去邊度搵,仲要係有質素😋。由於對食物的堅持,用心製作請耐心等候,請不要催促。慢歎是這間舖的特色,食完係唔會趕客走的👍…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享支持小店 撈起café https://s.openrice.com/QrLT0Cq5700检举 张贴 评分--味道3环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食