好好味既小店 Taku 2021-08-13夜晚咁啱經過見到呢間舖頭嘅裝修幾特別,見到價錢都唔貴就一於試吓,因為暫時未有位,老闆好好專登俾咗兩杯茶我哋係出面等下先等咗一陣有嘢食了,不過都要嗌返支嘢飲先,嘢飲包裝好特別出邊未見過,三枝梳打都都試晒,我個人最鍾意蘋果味,三隻唔會太甜。首先叫咗啲刺身同埋少少壽司試吓先,油甘魚超肥美,同拖羅都係必食!最後一人一盒吞拿魚茸飯!好正呀喂!因為夜晚冇咁多人可以四圍影吓相,一定要去支持下呢啲小店!…查看更多+ 1以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享好好味既小店 Taku https://s.openrice.com/QrLT0SRKz00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食
員工既態度好差 OPPA韓國燒肉店 2021-02-02今次第二次黎食,覺得啲燒肉真係幾好食先再黎㗎,今日嚟到有個肥肥地既男店員著住oppa 5號衫既,態度真係差到不得了,好似得罪咗佢咁,十二點幾到,得我地一枱客兩位客人,好似唔願做咁,係後面禁電話,落單幾次先應,加單過到黎每一次都皺眉頭,好似阻住佢咁,陣得佢一個員工,我都唔想叫佢嫁,問簡單問題又要追問先答,黃店都係咁話啦,唔會再有下次!!!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享員工既態度好差 OPPA韓國燒肉店 https://s.openrice.com/QrLT0vEWx00检举 张贴 评分--味道4环境1服务2卫生--抵食用餐日期2021-02-02用餐途径堂食用餐时段午餐