手打檸檬茶 檸濛濛手打檸檬茶 2024-08-28黃皮金蛋檸檬茶黃皮益力多兩款都好香檸檬同黃皮味加左黃皮個味道好有新鮮感好特別🙃益力多口味連小朋友都好鐘意飲仲可以自己揀算甜度,岩晒d唔鐘意飲太甜嘅朋友,同我一樣可按個人口味有得揀🫰仲要大大杯可以買返去同屋企人齊齊share又得一邊行街一邊自己慢慢嘆都得🤣…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享手打檸檬茶 檸濛濛手打檸檬茶 https://s.openrice.com/QrLT0xZPM00检举 张贴 评分--味道5环境5服务5卫生5抵食推介美食黃皮益力多黃皮金蛋檸檬茶用餐日期2024-08-28等候时间5 分钟 (外卖自取)人均消费$32 (午餐)
即叫即整 鬥雞 2023-04-17大家不防去試下佢哋嘅意粉同炸雞全部即叫即整好好味嫁個日試左蕃茄海鮮意粉有蝦有帶子有魷魚有蜆肉...幾款唔同嘅海鮮,我估蕃茄汁應該加左小小芝士調味所以唔落芝士粉或其他調味料都好夠味,意粉岩岩好,唔會太“林”食落口一團漿咁,連小朋友都超鐘意食👍個芝士雞有驚喜唔係就咁淋汁係面或者是但比碟汁你而係整個好好味嘅包裝住食雞之餘仲可以食埋芝士包😋成碟黎到賣相仲好靚岩晒打卡😁仲有個柚子味嘅炸雞都好好味嫁個汁唔係好水個種所以就算放左一陣先再食都唔會影響到d雞“林”左依然係脆卜卜嫁,雞亦唔會炸到乾淨淨咁依然保存住肉汁小店黎講質素相當高價錢亦算親民,個日都見有唔小學生黎買嫁。#屯門美食 #炸雞 #龍門居 #推薦…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享即叫即整 鬥雞 https://s.openrice.com/QrLT0FX5900检举 张贴 评分5味道4环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食