真係唔應該再幫襯 華園牛腩專門店 2019-09-06真係越食越老襯,牛腩一次比一次少,價錢一次比一次貴,味道一次比一次差,40蚊一碗牛腩河,得6舊牛腩,湯底仲要微微帶酸,越做就越差,真係想比機會佢都難,真係無下次🤣🤣…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享真係唔應該再幫襯 華園牛腩專門店 https://s.openrice.com/QrLT0hjWr00检举 张贴 评分2味道2环境3服务3卫生1抵食用餐途径堂食
鹽焗雞扮白切雞 富華燒味餐廳 2018-08-13明明叫燒肉白切雞飯,嚟到就合拼式燒肉,每舊都拼唔埋,即係頭頭尾尾放一碟,咦😝點解白切雞咸過燒肉嘅😂😂,阿姐((((((我要白切雞喎,姐:咪白痴雞囉!🤣🤣可能鹽焗雞百厭,去扮白切雞😂😂…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享鹽焗雞扮白切雞 富華燒味餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0xR8l00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
濫收費用 君豪食軒 2017-09-24大家知唔知咩叫炒底呢?炒底就係叫一個中式飯,但又想吃香口啲將白飯用雞蛋炒飯,就叫做炒底,有些餐廳收5元有啲收6元,收7元就算貴呢炒底要收7元應該係即炒?定係攞做焗飯預先炒定?如果炒底要收7元,點解唔係即炒呢?送到嚟話你聽一直都係炒飯底,係炒定嘅,仲要理直氣壯添大家又知唔知所謂炒飯底,就係炒定用做焗飯用,因為預先炒定嘅飯少了水份,越放就越乾,大家就吃過自助餐的炒飯吧,幾時有人覺得放那麼久的炒飯好吃過呢?這些預先炒定的飯,今天賣不完會怎樣呢?就是變廚餘吧,居然拿這些快變廚餘的炒飯收你7元,這樣做法是奸商嗎。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享濫收費用 君豪食軒 https://s.openrice.com/QrLT0Nkuh00检举 张贴 评分1味道3环境3服务3卫生2抵食用餐途径堂食