好味的晚餐 Comma 2019-05-03今晚經過天水圍,聽朋友講呢間餐廳幾好味,於是入去試下,我地叫左個二人套餐,由於落完單後,侍應好快拎走左個餐牌,所以只可以憑記憶,記得下的菜名,餐湯係蟹肉龍蝦湯,小食係雞肉粉皮,主餐係龍蝦汁伴老虎蝦意粉,個意粉我覺等唔錯,伴著個龍蝦汁好好味,價錢亦唔太貴,值得一試。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味的晚餐 Comma https://s.openrice.com/QrLT0TC4p00检举 张贴 评分4味道3环境3服务3卫生3抵食用餐途径堂食
法國風味午餐 法味朵風 2019-04-14今日經過呢間裝修好有法國風味的餐廳,成班朋友決定入去食下,餐廳都好滿座,好彩都搵到位,聽講呢間店的牛角包係法國直接入口,出面好少食到,所以食佢的午餐之餘,都特登叫左個牛角包食下,真係好味。我地叫左全日早餐,黑松露忌廉雞肉飯,網燒牛扒飯配洋蔥汁,蘑菇粟米肉醬意粉,卡邦尼意粉,味到都唔錯,復活節就快到,佢呢到可以有埋 PARTY 的外賣食物,開 PARTY 時可以考慮下 見到佢貼左髒髒包介紹,原來佢的髒髒包係飲食男女到,得到第一位,走時都買返一個,返去食下先.…查看更多+ 8以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享法國風味午餐 法味朵風 https://s.openrice.com/QrLT0lbyPW0检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生5抵食推介美食牛角包全日早餐網燒牛扒飯配洋蔥汁蘑菇粟米肉醬意粉卡邦尼意粉黑松露忌廉雞肉飯髒髒包用餐途径堂食