職員態度奇差 犀牛犀牛 (京瑞廣場1期) 2024-01-28沒留意到此食店開11:30,我11:29到,同店內女職員講唔該(想買野食)~點知佢黑哂面話我地都未開舖,等多陣得唔得呀?!嘩。。咩料?得罪你?之後我唔食啦~即走!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享職員態度奇差 犀牛犀牛 (京瑞廣場1期) https://s.openrice.com/QrLT0LbbG00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食
服務態度極差 泰閣 2023-05-14我同小朋友兩個未夠6點去到,打算快脆食個菠蘿炒飯就去playhouse玩,那時候梳化位起碼有6張,店員唔肯俾我地坐,要我地坐埋一邊的單獨位,我小朋友唔鍾意自己一個坐,坐梳化位亦會比較方便照顧,所以就話唔食,我同店員講你仲有咁多梳化位,我好快就會食完走,佢態度勁差咁話”唉~~俾你坐呢張(其中一張梳化位)啦~!!”,我話”唔洗喇!我唔食!”,之後過隔離食上海野,6點半食完經過見佢啲梳化位仍然無人坐…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務態度極差 泰閣 https://s.openrice.com/QrLT0F99900检举 张贴 评分--味道3环境1服务3卫生--抵食
服務差 滿屋廚房 2022-12-25餐廳有兩張梳化位放咗reserved牌,問職員話因為要留返位俾員工食飯,我話想坐梳化位都話唔得,其實全間餐廳其他位一個人都無,感覺餐廳都好唔善待客人,寧願轉場唔食…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享服務差 滿屋廚房 https://s.openrice.com/QrLT0rI5700检举 张贴 评分--味道3环境1服务3卫生--抵食用餐途径堂食
服務態度極極極差差差!! 太極樓京滬飯店 2017-06-19為左呢間野第一次打食評! 因為真係從未遇過服務態度有如此差的食店!話說我地8:15落單, 見8:40都仲未有得食就問其中一個阿姐, 佢話廚房啲電腦出問題呀, 跟緊架喇!到8:45, 眼見唔係喎...周圍遲過我地黎果啲人都黎哂食緊喇喎!?之後搵左個衣著看似高級少少既同佢講我地等左半個鐘都未有野食, 佢就入左廚房睇, 之後又出黎好似想搵返我地張單, 我懷疑佢地係落漏單!查實就算你係落漏都算, 正常都會同客人請聲唔好意思, 而家叫廚房即刻整返俾你~~佢地無主動過黎交付不特止, 當我又再問阿姐究竟跟成點??佢竟然唔理我行去其他枱, 仲話""我都理唔到咁多架!""大佬呀! 真係火都黎! 你理唔到咁唔通我理到? 我係咪要自己入廚房問? 你要我等左咁耐其實我只係想要個回應, 要個交代, 我唔洗你道歉, 但你煮緊又好, 你唔做我生意又好, 究竟而家咩情況, 你都講聲丫~~! 我係咪要等到你打烊有就有無就無咁呀?!之後我講哂粗口行出門口, 佢地聽到見到任何野都完全無理會過!究竟呢間野係咪做生意架??? 我懷疑我撞邪!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。2分享服務態度極極極差差差!! 太極樓京滬飯店 https://s.openrice.com/QrLT0z6sL00检举 张贴 评分--味道2环境1服务2卫生--抵食用餐日期2017-06-12用餐途径堂食