下次要再來試多次咖哩! CoCo壹番屋 2014-12-03今日經過見人不多不用等位,便在此午餐。秋葵豆腐咖哩飯友人點了少辣雖然沒有肉,只有素菜配上咖哩少少辣好滿意紅酒燴牛肉奄列飯食唔到有紅酒味,牛肉是肥牛沒有牛肉味,唔辣唔甜吃不到什麼味道…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享下次要再來試多次咖哩! CoCo壹番屋 https://s.openrice.com/QrLT04SKa00检举 张贴 评分3味道4环境3服务4卫生2抵食用餐途径堂食
平靚正有質素日式西餐廳 薩莉亞意式餐廳 (新都城中心一期) 2014-12-02好耐無食難得經過此區有分店,一個人午餐唔洗點等位好快入座。意大利菜湯第一次點餐湯酸酸辣辣好開胃,$10碗湯估唔到幾多料同好飲!菠菜煙肉香蒜辣汁意粉菠菜煙肉加香蒜辣汁好惹味!難得平靚正有質素日式西餐廳,希望開多d分店成日食到。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享平靚正有質素日式西餐廳 薩莉亞意式餐廳 (新都城中心一期) https://s.openrice.com/QrLT0VSGa00检举 张贴 评分5味道4环境3服务3卫生3抵食推介美食菠菜煙肉香蒜辣汁意粉菠菜煙肉香蒜辣汁意大利粉意大利菜湯用餐途径堂食人均消费$37 (午餐)
味道食物服務不錯,可惜價錢偏貴份量少試過便算! Dazzling Cafe (The ONE) 2014-12-02難得放假約好姊妹飯聚,想試好耐由台灣來的Dazzling Cafe,比想像中等得快邊行邊等好快到我們。入座後侍應用國語/台語介紹餐牌上較多人吃食物。難得放假約好姊妹飯聚,想試好耐由台灣來的Dazzling Cafe,比想像中等得快邊行邊等好快到我們。入座後侍應用國語/台語介紹餐牌上較多人吃食物。餐飲冰釀蜂蜜蘋果茶-朋友點唔錯蔓越莓蘋果菜—依杯我點酸酸甜甜幾好飲!主食明太子意大利麵-明太子唔腥,麵軟硬適中配忌廉意大利麵好好味 辣辣雞肉意大利麵-朋友鐘意食辣覺好惹味! 甜品香草冰淇淋鬆餅—又暖又脆窩芙配上香草雪糕焦糖唔太甜好味! 同朋友用餐過後感到滿意,整體食物服務環境都好好。唯一不滿意強制性每人要叫一杯飲品和主食份量小價錢偏貴,試一兩次已好夠!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享味道食物服務不錯,可惜價錢偏貴份量少試過便算! Dazzling Cafe (The ONE) https://s.openrice.com/QrLT0siCa00检举 张贴 评分4味道5环境3服务3卫生3抵食推介美食明太子意大利麵香草冰淇淋鬆餅用餐日期2014-12-01等候时间55 分钟 (堂食)用餐时段晚餐
菠蘿油好味 金華冰廳 2014-11-12今日同朋友行街睇戲前先到金華食個下午茶,叫咗菠蘿油,雞批再加柸凍奶茶,坐位就一般般啦,但講到菠蘿油就每次黎到都係必食,外脆內軟,雞批熱辣辣好好食,再加柸凍奶茶就係最好既配搭。:)…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享菠蘿油好味 金華冰廳 https://s.openrice.com/QrLT0dhKa00检举 张贴 评分4味道3环境3服务4卫生3抵食推介美食雞批菠蘿油用餐日期2014-11-12用餐途径堂食人均消费$30 (下午茶)