恰到好處、 沛公甜品 2017-03-14荃灣區一向小食店鋪林立,沛公店面多種班戟味道令人眼花遼亂,買左一盒芒果千層班戟,雖然果肉唔多,但班戟皮薄同忌廉多而不腻,算是恰到好處!如果多些果肉就更完美喇!有機會經過再幫襯啦!…さらに見る上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。いいね!シェア恰到好處、 沛公甜品 https://s.openrice.com/QrLT0TUef00報告 投稿 評価3味2雰囲気2サービス2衛生2コストパフォーマンス食事スタイル堂食
味道唔錯,物有所值 Garrett Popcorn 2017-03-14每粒都鬆脆可口,焦糖味濃郁。雖然定價略高,但包裝精美,送俾人就非常得體,滿滿一大袋,都算是物有所值。售貨員態度姻勤,希望能開多幾幾間分店,就唔洗山長水遠才買到。…さらに見る上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。いいね!シェア味道唔錯,物有所值 Garrett Popcorn https://s.openrice.com/QrLT0izIKW0報告 投稿 評価3味5雰囲気3サービス3衛生2コストパフォーマンス訪問日2017-03-13食事スタイル堂食
服務差 份量不足 很失望 俺流塩らーめん (新都會廣場) 2016-12-24呢間拉面店開業不久,見無咩人咪入去試下。點知排隊時menu同回餐紙係隨心俾既,有人有有人無,終於問左位員工,點知淨係俾個餐牌你又走左去。排到第一位就要立即落左order先准入座,咪同客氣話你同事無俾我們。個職員反駁你,應該主動向請職員索取。同佢講真係無俾餐紙,個職員黑面質疑:係咩……下話…… 原本好好地食餐飯,即時無晒mood!好 rude好無禮貌! 如果太忙待慢可以接受,但慠慢無禮,推搪責任,屈客人講大話……我真係接受唔到……太失望…… 好想即刻走!坐低嗌左野食,一般般啦,同其他食評講既一樣,性價值低。…さらに見る上記レビューはユーザーの主観的なご意見・ご感想であり、OpenRiceの見解を代表するものではありません。いいね!シェア服務差 份量不足 很失望 俺流塩らーめん (新都會廣場) https://s.openrice.com/QrLT08ZOf00報告 投稿 評価--味1雰囲気2サービス2衛生--コストパフォーマンス食事スタイル堂食