义燒又乾又硬 Chop Chop 食神叉燒 (新城市廣場) 2020-04-08Um 認真比一搬燒味舖做得更差....連最出名既义燒都 因為個汁太甜 又乾又硬, 個二人餐份量小到呢⋯⋯如有兩個男仔的食量肯定唔夠,要食好味义燒有大把堆介.....如無意外無第二次.…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。1分享义燒又乾又硬 Chop Chop 食神叉燒 (新城市廣場) https://s.openrice.com/QrLT076mu00检举 张贴 评分--味道3环境2服务4卫生--抵食用餐途径堂食
千萬不要去, 態度極度惡劣 新高麗苑韓國餐廳 2019-03-31原本一班朋友去食lunch , 很難想像香港竟然仲有一間餐廳既態度可以惡劣到這樣, 待應不但呼呼喝喝客人,仲有極其古怪既規矩, 一張椅枱不能單獨點餐, 藉口是廚房繁忙, 但全場極多空台.......三番四次吹人落單, 唔落就趕客人走......「叫人不鐘意就過主」之前如果一早睇左其他人食評, 一定不會選擇, 如果有耐性, 可以挑戰.....但千萬不要後悔。你可以不信這個食評, 但都請看看其他人寫呢間野既意見就會明白待應態度有幾差....…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享千萬不要去, 態度極度惡劣 新高麗苑韓國餐廳 https://s.openrice.com/QrLT0oZSp00检举 张贴 评分--味道1环境1服务1卫生--抵食用餐途径堂食
真實食評- 完全失望的大退步, 可以不再去. 李好味 2018-12-11在中環工作好多年,去左呢間店幫襯左好多次, 價錢一點都不平, 但之前總覺得用心制作, 有一段時間冇去, 昨天再去一次食Lunch, 一樣點我覺得最好食的雞餐, 加埋朋友點的牛扒同蒸魚餐, 可以夠膽甘講不用再去了原本的雞餐(價值173(included 10%charge)) 真的很用心制作, 醬油同流心蛋, 加上懷舊買相 , 我極力推薦。但現在醬油冇了雞蛋都冇埋, 買相更加變成一碗普通酒樓既燒味飯一樣.......係價錢不跌但食品質素甘樣跌既狀況下.....我諗冇人會比173 去食一碗甘既雞飯吧牛扒餐...(盛惠206.....)朋友至覺得同花園餐廳一樣水平.....魚餐就 .... 朋友只勉強食完條蒸魚 , 飯都放棄埋...認真講甘既價錢 甘既質素 過對面星記一定食得開心滿足好多。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享真實食評- 完全失望的大退步, 可以不再去. 李好味 https://s.openrice.com/QrLT0WdWn00检举 张贴 评分1味道2环境3服务4卫生1抵食用餐途径堂食
Lunch 好伏.... 完全被fancy 既餐牌騙了 OZU Bar 2018-11-05經過見到一個好fancy 嘅餐牌, 同同事去試一試, 點知就出事了。首先唔知點解湯同沙律放晒係櫃枱勁耐都唔攞出來, 係度封塵完一鄰先再上枱....其後諗住呢間野好似燒物係好野, 叫左個最簡單既照燒雞扒飯, 等完一輪都算, 但雞扒只是微暖同勁乾.....最慘係飯好似加水叮出來甘....一pat pat ......如果客多都算, 但成個lunch 得兩三枱客都甘求其, 仲要成120元一個飯。應該就冇下次了😔😔😔😔⋯⋯…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享Lunch 好伏.... 完全被fancy 既餐牌騙了 OZU Bar https://s.openrice.com/QrLT0ukqm00检举 张贴 评分1味道3环境2服务4卫生1抵食用餐途径堂食