好難吃好失望 梨泰院 (愉景新城) 2023-04-03好耐冇食過一餐咁難吃嘅韓國菜,叫咗海鮮豆腐湯,牛肉石鍋飯,炸魷魚….. 難吃,湯好淡冇味得個辣,飯啲牛肉竟然係免治牛,炸魷魚唔脆,總之永冇下次!唔使錢都浪費我一餐!!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。1分享好難吃好失望 梨泰院 (愉景新城) https://s.openrice.com/QrLT0ykoa00檢舉 張貼 評分--味道3環境3服務3衛生1抵食推介美食前菜用餐日期2023-04-03用餐途徑堂食人均消費$150 (晚餐)
失望的一餐 蠔魔 2022-10-20上次一個人食完個豬扒午餐覺得幾好食,性價比高,於是今次專登帶埋個朋友去啦,點知出事。我今次點了牛扒,要七成熟,我朋友則點了五成熟羊扒。一上菜切開件肉便知出事喇,搞錯左,我件牛扒血淋,個朋友件羊扒熟過龍。吾紧要,牛扒唯有再煎啦,满心欢喜谂住好味,点知咸到苦哂好難食,同店員反应佢话始终淹制食物俞煮俞咸,問我改吾改弟二樣,no la, too late, 唯有梗硬食狂飲水囉😔😔我个朋友都话佢件羊扒劲梳打粉,食物質數一般,没有下次了😪😪…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享失望的一餐 蠔魔 https://s.openrice.com/QrLT02VH500檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生2抵食用餐途徑堂食
中伏 Thai Fire 2022-08-26今晚要去觀塘攞月餅,唯有去觀塘搵食啦。見到呢間口碑吾錯咪試吓囉,點知中伏。訂咗七點兩位上到去一個人都冇已经有啲不安,坐底睇餐牌冇乜選擇,唯有信下其他食評啦。先黎个鱼饼,老实讲,吾系好似魚餅,難吃。跟着上个冬陰功湯,啲味吾得冇料之餘还有点腥,湯内啲海鲜亦吾新鲜。再上个生菜包,份量少不特止品质亦差劣。到最後冇期望上埋半隻雞,雪雞冇味仲鞋十十。一句講哂,難吃,中伏,啲食評应该系扇稿囉,價錢又贵,浪费了一餐!…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享中伏 Thai Fire https://s.openrice.com/QrLT09EP400檢舉 張貼 評分1味道3環境3服務3衛生1抵食用餐途徑堂食
一肚氣 譽宴 2016-12-20-點心落單後一個鐘都未到⏰,⋯⋯坐咗成個鐘燃燒青春😤 旁邊幾張枱都追單-好啦心諗"灌湯包嚟左終於有野落肚啦"食咗啖⋯⋯變了味🤢-結果兩個人食咗籠义燒飽加煎腸粉便要趕返工(打工仔🤔)-總結·浪費了我一餐😓…查看更多以上食評乃用戶個人意見 , 並不代表OpenRice之觀點。讚好分享一肚氣 譽宴 https://s.openrice.com/QrLT0DIyKW0檢舉 張貼 評分2味道3環境3服務3衛生3抵食用餐途徑堂食