圖片與實物嚴重不一 A8's Cafe 2018-05-24平時最鐘意幫趁小店經過見新開張入去試下,餐牌既圖片好精美,叫咗兩個下午茶,其中一個係煙三文魚芝士牛角包,熱咖啡下單後侍應話無晒大牛角包轉細既介唔介意,我話無所謂點知送到黎個包極細,仲細過我部iphone8,個包係唔熱既,而且裏面既三文魚唔太新鮮,食得出廚師係無heart既,後悔無轉其他食物。仲有杯咖啡都唔得,淡而無味,食物無心機整圖片影得幾靚都無用...唯一可取既係餐廳裝修新坐得幾舒服總括無下次。…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享圖片與實物嚴重不一 A8's Cafe https://s.openrice.com/QrLT0Og0k00检举 张贴 评分1味道4环境2服务4卫生1抵食用餐途径堂食
買包即食咖喱屋撈白飯好過佢 北海道十勝豚丼 2015-08-07星期五晚餐時間見無人等位所以試下叫咗厚燒豬扒套餐同朱古力咖啡豚肉飯,先講厚燒豬扒,豬扒零脂肪燒到過晒時又老又柴皮,仲衰過隔夜燒肉番煎再番煎,成個餐最入得口只有白飯及麵鼓湯朱古力咖哩汁淡而無味,無朱古力味無咖哩味求其加幾片白烚豬肉就收四五十蚊,買包即食咖哩都有heart過佢食咗垃圾嘅一餐,呢d咁嘅質素真係遺害人間!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享買包即食咖喱屋撈白飯好過佢 北海道十勝豚丼 https://s.openrice.com/QrLT0dj4b00检举 张贴 评分2味道3环境3服务3卫生3抵食用餐日期2015-08-07用餐途径堂食人均消费$50 (晚餐)