再見了天壽,等執吧 天壽和食屋 2017-09-06幾個月前食過幾次都好多人食、好抵食,壽司大大舊,蟹子沙律大大兜,今日見冇人排隊都覺得奇怪,就入左去食,世事真係冇咁著數,價錢一樣食物今非昔比,三文魚壽司同爭鮮三蚊舊冇分別,但係要14蚊,其他野食份量減半價錢冇變,雖然個服務員服務算好,但係對唔住,只此一次唔會再黎!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享再見了天壽,等執吧 天壽和食屋 https://s.openrice.com/QrLT0Gheh00检举 张贴 评分--味道1环境2服务1卫生--抵食用餐日期2017-09-06用餐途径堂食用餐时段晚餐
只此一次,送比我都唔會再食 紅米 2016-12-24今日行過見到有人等位就入去試下,點知火都黎,九點幾已經落左單...等個窩夫等左40分鐘先黎,個心太軟足足等左一個鐘,忍唔住即刻開個帳號寫衰佢,真心講食物味道唔算差但不算特別,價錢一般見仁見智,但係你做唔切就唔好係咁入人啦,唔怪得隔離木台個個係咁催,話等左好耐好耐個心太軟都未有,d職員服務又差,催佢單佢轉個頭冇左件事,交代都冇聲,催完單隔幾個字後先行黎話唔好意思漏左單,你冇野呀?食兩三個甜品等左我一個鐘,見到有人係門口就係咁叫人入,做唔切就唔會夾硬黎,做衰自己個名仲衰!呢d咁既服務態度只此一次,亦唔會推介比任何人!…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享只此一次,送比我都唔會再食 紅米 https://s.openrice.com/QrLT0BZSf00检举 张贴 评分--味道2环境1服务1卫生--抵食用餐日期2016-12-24等候时间60 分钟 (堂食)用餐时段宵夜