好味* 陵發潮州白粥 2011-10-11一大班人食打冷蠔餅好大碟幾底食, 蠔仔大粒又鮮甜!蠔仔足 好好味,好快就食哂,只是喊了一點點鵝片 鮮嫩,份量較小,但都會再食!鵝腸 大大條! 正 埋單都系1人70左右,捧住肚走架 **…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享好味* 陵發潮州白粥 https://s.openrice.com/QrLT06vCX00检举 张贴 评分5味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径堂食人均消费$70 (晚餐)
搬左鋪頭* 大記攦粉糕點專門店 2011-10-10吾講吾知道搬左鋪頭,系舊鋪對面街,比較靜不過依然多糕點賣 今次買左芝麻糕同桂圓糕 芝麻糕吾太甜 , 好有芝麻味,好好味,包裝衛生*桂圓糕特別, 味道清甜, 有小小桂花香,顏色討好 仲有好多糕點會返黎試 !…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享搬左鋪頭* 大記攦粉糕點專門店 https://s.openrice.com/QrLT0yyH8G0检举 张贴 评分4味道4环境4服务4卫生4抵食用餐途径外卖自取人均消费$10 (下午茶)
會再黎 :) 日泰郎放題料理 2011-10-10同朋友慶祝生日 ,上OPENRICE見到尼度吾錯就卜左位 坐位都算吾錯天婦羅 嘩尼個好好味 一人食左兩三隻 為左個天婦羅返黎都抵 ^^ SASHIMI第1次用冰盤上;美觀.美味同新鮮 一口牛個個都話好味 食左3碟 仲有好多都好好味,甜品亦有泰式戈隻西米糕,好味架*最後我地食蛋糕,想搵人幫手影相 企系壽司吧既人見到就走左出黎好樂意幫我地影*(戈時就大約山鋪)雖然影得吾太令,之後亦有另1個人幫我地影過* 服務勁好!![會再黎過 …查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享會再黎 :) 日泰郎放題料理 https://s.openrice.com/QrLT0yiYGW0检举 张贴 评分4味道4环境5服务4卫生4抵食推介美食天婦羅一口牛用餐途径堂食人均消费$159庆祝纪念生日