12月新開中環雪糕店 Tokachi Milky 2024-12-28呢間雪糕舖係PMQ附近 聽聞係日本過江龍雪糕同朋友試咗北海道牛乳雪糕同埋抹茶泡芙覺得雪糕比泡芙出色雪糕超重日本牛奶味 就算係冬天食都覺得正呀泡芙其實都唔差 超多吉士cream 個泡芙都好脆 下次會再去食呀!🤩…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享12月新開中環雪糕店 Tokachi Milky https://s.openrice.com/QrLT0xHnP00检举 张贴 评分4味道5环境5服务5卫生4抵食用餐途径堂食
中環新開(?)意大利雪糕 L'antico Gelato 2024-12-28PMQ附近 行路經過見到呢間Gelato 唔係話特別多人 舖頭入邊有幾個座位今次試咗Whisky同埋開心果味Whiskey比較特別 開心果就正常聽講定期都會做Special flavours 但係未必會再特登行過去食lu ~…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享中環新開(?)意大利雪糕 L'antico Gelato https://s.openrice.com/QrLT09J9P00检举 张贴 评分--味道4环境5服务5卫生--抵食用餐途径堂食
必食巴斯克蛋糕 睡飽吃吃 2024-12-28唔係第一次嚟食 通常都會揀平日晏啲嘅時候 咁就可以少啲人今次嚟得返開心果巴斯克 另外再叫多個matcha latte Matcha latte超濃郁 冇死甜 一啲都唔澀 推介🤩🤩🤩而佢啲蛋糕不嬲都咁正 下次想試埋其他味💛…查看更多以上食记乃用户个人意见 , 并不代表OpenRice之观点。赞好分享必食巴斯克蛋糕 睡飽吃吃 https://s.openrice.com/QrLT0jZ1P00检举 张贴 评分5味道5环境5服务5卫生5抵食用餐途径堂食